Iz SuperSTAR ponude predstavljamo vam seriju „Moj prijatelj“

U sklopu bogate i kvalitetne SuperSTAR ponude u našoj videoteci na raspolaganju su vam vrhunski serijski naslovi: 12 reči (kriminalistički), Državni posao (komedija), Državni službenik (triler) – II sezona, Dug moru (drama), Hotel Balkan (drama), Jedini izlaz (triler), Kalkanski krugovi (triler/misterija), Klan (akcija), Ljubavni zalogaji (sitkom), Močvara (akcija), Moj prijatelj (komedija/dokumentarni), Rockopisac (dokumentarac), Slatke muke (komedija), Tajkun (akcija), Tajna vinove loze (drama) i Vrata do vrata (komedija – IV sezona).

 

U TV seriji “Moj prijatelj” sa Andrijom Miloševićem možete pratiti doživljaje poznatog glumca i komičara koji odlučuje lično upoznati svoje pratioce na društvenim mrežama i pokazati šta je sve spreman uraditi za njih.

Serija nije igrane strukture, već je u dokumentarističkom stilu, puna smijeha, neobičnih momenata koja ilustruje na moderan način prednosti i mane modernih druženja.

Osim zanimljivih, otkačenih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja, u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Protagonista serijala, komičar lično, analizira situaciju da kad već na internetu i različitim društvenim mrežama ljudi provodi većinu slobodnog vremena, trebalo bi da se svi zapitaju da li zaista poznaju svoje digitalne prijatelje.

Na sebi svojstven lucidan način, Milošević pokušava odgovoriti upravo na ovo pitanje i da fanove koji mu lajkuju i komentarišu objave stavi na test prijateljstva, odnosno da li će biti tu kada mu zatreba pomoć, da li će biti raspoloženi za druženje sa njim, kao i da zajedno prođu kroz različite situacije.

U tim situacijama mašta zaista može mnogo toga osmisliti, od spontanih posjeta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na socijalnim mrežama.

Avanture, poznanstva, iznenađenja i nova iskustva zabilježeni su u formi dokumentarca, a donijet će vam istinsko osvježenje u tmurnim zimskim danima.

Pratite HIT sadržaje na jednom mjestu!

Aktivaciju i deaktivaciju paketa vršite putem Moja TV menija, kroz opciju „Aktivacija usluga“ odabirom SuperSTAR kataloga. Cijena aktivacije (90 dana korištenja) paketa iznosi 7,49 KM sa PDVom.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija!