Film „Deset u pola“ premijerno u novogodišnjoj noći na Moja TV

Besplatno za Moja TV i Moja webTV korisnike

Komedija našeg oskarovca koja je osvojila publiku na ovogodišnjem SFF bit će emitovana 1. januara na servisu MY TV u 00:30 sati, nakon novogodišnjeg programa.

Film je dostupan svim gledaocima iz BiH koji kupe pay-per-view kartu za novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“*

“Deset u pola” govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisan je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Maj je 2021. i Sarajevo se pokušava oporaviti od teške pandemijske godine. Jedno jutro, u Enesovu čevabdžinicu ulazi Zagrepčanka u potrazi za najboljim ćevapima u Sarajevu. On je pošalje kolegi Izi kako bi mu pružio užitak tradicionalne jutarnje kafe nakon prve poslužene mušterije. Enesova bezazlena gesta izaziva neočekivani raspad poslovnih i privatnih života dvojice prijatelja, ali i čitavoga grada.

Glavne uloge tumače Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, sporedne: Kerim Čutuna, Helena Vuković, Anja Matković, Goran Navojec, Nermin Tulić, Faketa Salihbegović Avdagić i Boris Ler.

Helena Vuković, koja u filmu tumači lik kćerke jednog od dvojice ćevabždija, sa Tarikom Filipovićem vodit će vas kroz novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“

Pay-per-view kartu za novogodišnji show i film “Deset u pola” možete kupiti ovdje.

Očekuje vas nezaboravna novogodišnja noć na MY TV!

 

*Film neće biti emitovan za korisnike izvan BiH zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine.