Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!

Show počinje u 21 sat, a zabavljat će vas: Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta i Laka i Mirela, uz pratnju i muzičku produkciju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala. Voditelji troiposatnog atraktivnog programa sa početkom u 21:00 sati su Tarik Filipović i Helena Vuković.
Po završetku muzičkog dijela, pripremili smo film iznenađenja!
Novogodišnji program je besplatan za sve korisnike Moja TV i Moja webTV!
Novogodišnji program - Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!
7,99KM
za korisnike svih operatora u BiH i korisnike u inostranstvu.
Kupi kartu online

Želimo vam nezaboravnu novogodišnju noć!

Ovaj jedinstveni sadržaj možete pratiti i kao korisnik nekog drugog operatora u BiH i ukoliko se nalazite u inostranstvu putem usluge Pay Per View po cijeni od 7,99 KM.

Kupovinom online ulaznice za SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM uslugu Pay Per View moći ćete koristiti od 20:30 sati 31.12.2021. godine, odnosno pola sata prije početka novogodišnjeg programa. Ulaznica uključuje i neograničeni broj ponovnih pregleda kupljenog TV sadržaja tokom 72 sata nakon kupovine, kao i besplatno korištenje Moja webTV usluge u trajanju 5 dana od početka novogodišnjeg programa.

Film „Deset u pola“ premijerno u novogodišnjoj noći na Moja TV

Besplatno za Moja TV i Moja webTV korisnike

Svi gledaoci iz BiH koji kupe pay-per-view kartu za novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV! moći će uživati u filmu Danisa Tanovića „Deset u pola“ koji će biti emitovan na servisu MY TV u 00:30 sati, nakon novogodišnjeg programa.*

Film je opisan kao duhovit i bajkovit, a govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisan je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Maj je 2021. i Sarajevo se pokušava oporaviti od teške pandemijske godine. Jedno jutro, u Enesovu čevabdžinicu ulazi Zagrepčanka u potrazi za najboljim ćevapima u Sarajevu. On je pošalje kolegi Izi kako bi mu pružio užitak tradicionalne jutarnje kafe nakon prve poslužene mušterije. Enesova bezazlena gesta izaziva neočekivani raspad poslovnih i privatnih života dvojice prijatelja, ali i čitavoga grada.

Glavne uloge tumače Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović, sporedne: Kerim Čutuna, Helena Vuković, Anja Matković, Goran Navojec, Nermin Tulić, Faketa Salihbegović Avdagić i Boris Ler.

Helena Vuković, koja u filmu tumači lik kćerke jednog od dvojice ćevabždija, sa Tarikom Filipovićem vodit će vas kroz novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“

*Film neće biti emitovan za korisnike izvan BiH zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Kupovina karte

Ukoliko niste korisnik usluga
BH Telecoma
Registruj se
Za postojeće registrovane korisnike i nove
korisnike koji su prošli proces registracije
Prijavi se i kupi kartu

Kako kupiti kartu i gledati koncert putem interneta?

Usluga Pay per View omogućava da putem interneta, pametnih tablet i mobilnih uređaja aktivirate i pratite željeni TV sadržaj u živom prenosu, uz mogućnost naknadnog ponovnog gledanja.
 • 1.

  Registruj se

  Registruj se putem naše web stranice nakon čega ćeš dobiti e-mail za potvrdu, te pristupne podatke: korisničko ime i lozinku.

  Registruj se ovdje
 • 2.

  Prijavi se

  Prijavi se na korisnički portal BH Telecoma i u Kupovina Web TV izaberi kategoriju Pay-per-View usluge koja se odnosi na koncert.

  Prijavi se
 • 3.

  Plati online

  Realizacija kartičnog plaćanja vršit će se putem visoko sigurnih i certificiranih sistema za transakciju novca.

 • 4.

  Uživaj u koncertu

  Na Moja webTV servisu odaberi servis Moj film, prijavi se sa svojim podacima i uživaj u koncertu!

Novogodišnji program možete gledati na bilo kojem pametnom uređaju putem aplikacije Moja webTV ili web aplikacije

Preuzmite aplikaciju i uživajte!
Ukoliko trebate podršku prilikom kupovine ili imate tehničkih problema u pristupu usluzi, molimo da nas kontaktirate ovdje.