Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude: Another Mans Wife, Sole Custody, Love on the Vines, Cockneys VS Zombies, Trapped!, Demons From the Past, The Firm, For Those in Peril, Forced to Fight, Hansel and Gretel: Warriors of  Witchcraft, Klovn Forever, The Life, The Lost, Hotel Splendide, Static

Nadamo se da ćete uživati u gledanju ovih filmova, a ovaj put vam donosimo sinopsise sljedećih:

STATIC

Statika

Redatelj: Todd Levin

Uloge: Milo Ventimiglia, Sarah Shahi, Sara Paxton

Žanr: horor drama

Godina: 2012.

Zemlja: SAD

Dob:15

Bračni par koji se oporavlja nakon gubitka sina jedinca pruži pomoć izgubljenoj djevojci u nevolji. Nažalost, ovi samaritanci ne znaju u kakve su se probleme uvukli.

 

ANOTHER MAN’S WIFE

Tuđa žena

Redatelj: Anthony Lefresne

Uloge: Rena Sofer, Dylan Neal, Damon Runyan, Tommy Amber-Pirie

Žanr: kriminalistički

Godina: 2011.

Zemlja: Kanada, SAD

Dob: 12

Hadley i Brian Warner u nedavnoj su prošlosti proživjeli bračnu krizu, jednim dijelom uzrokovanu Brianovim opijanjem. Živjeli su razdvojeno godinu i pol. Da stvar bude gora, Hadley je imala prometnu nesreću u kojoj je poginula jedna mlada žena. Iako Hadley nije skrivila nesreću, neprekidno je proganjaju noćne more zbog onoga što se dogodilo. Kad ponovno počnu živjeti zajedno, i Brian i Headley žele da njihova veza postane čvrsta kakva je bila i prije, jer se još uvijek vole. Stoga odlaze u svoju planinsku kuću na odmor i vode svoju kćer Sky, koja nije previše raspoložena za život u osami, iako je sretna što su se roditelji pomirili. U kući njihovog prvog susjeda živi njima nepoznat muškarac, Al Paunovic. Mladić je zgodan, ugodan i susretljiv, susjed za poželjeti. Zna sve popraviti, Skylar uči pecati, vježba tai chi… i ima leš u hladnjaku.

 

TRAPPED

U zamci

Redatelj: Rex Piano

Uloge: Alexandra Paul, Nicolas Turturro, Dennis Christopher

Žanr: triler

Godina: 2006.

Zemlja: SAD

Dob:12

Samantha je stručnjakinja za sigurnost i zaštitu računala. S kćeri Gwen odlazi na wellness povodom njenog rođendana. Sam i Gwen su otete i zatočene u hotelskom kompleksu. Sam je prisiljena provaliti u računarsku bazu i programe FBI-a unutar narednih devedeset minuta ili će joj ubiti kći. Samo devedeset minuta, koliko traje baterija na računaru vremenski je limit unutar kojeg ona mora izvršiti prohtjeve svojih otimača u trenutku kada je njena kćer zarobljena i vezana negdje unutar hotela, koji je cijeli pod opsadom nasilnika koje predvodi Adrien.

 

HOTEL SPLENDIDE

Hotel Splendide

Redatelj: Terrence Gross

Uloge: Toni Colette, Daniel Craig, Katrin Cartlidge, Stephen Tompkinson

Žanr: drama

Godina: 2000.

Zemlja: Francuska, V.Britanija

Dob: 18

Pet godina je prošlo otkada je Kath napustila obiteljski posao kako bi izgradila vlastiti život. Sada, nakon što je primila anonimno pismo u kojem je obavještavaju o smrti njezine majke, Kath se vraća na hladni i zabačeni otok gdje njena obitelj vodi neobično lječilište. Hoće li Kath izdržati pritisak koji joj stvara vođenje hotela ili će, jednom i zauvijek, spakirati torbe i prekinuti sve veze s obitelji?

 

DEMONS FROM HER PAST

Demoni njene prošlosti

Redatelj: Douglas Jackson

Glavne uloge: Alexandra Paul, Michael Woods, Cynthia Gibb

Godina: 2007.

Žanr: kriminalistički, drama

Zemlja porijekla: Kanada, SAD

Dob: 15

Allison Buchanan nakon 10 godina života u Parizu dolazi u rodni grad na bakin pogreb, ali troje ljudi su uznemireni njezinim dolaskom… Sjene prošlosti nadvile su se nad živote svih njih, a Allison ovoga puta neće odustati od istine.

 

Filmsko uživanje za cijelu porodicu!

U Moja TV Flixu trenutno je preko 550 vrhunskih filmskih naslova. Svakoga mjeseca dopunjava se novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno. Uvijek dostupna videoteka nudi filmove svih žarova, za cijelu porodicu.

Aktivacija i deaktivacija se vrši putem TV menija, kroz opciju  „Aktivacija usluga“ odabirom Moja TV Flix. Radi lakšeg pregleda i korištenja usluge u TV meniju je dodana opcija “MojaTV Flix” kroz koju možete izvršiti pregled sadržaja koji se nudi kao i odabrati brzi link na aktivaciju usluge. Nakon aktivacije usluge kroz ovu opciju imate direktan pristup sadržaju.

Mjesečna naknada za korištenje usluge se naplaćuje u punom iznosu, bez obzira na broj dana korištenja u toku mjeseca i broj pregledanih sadržaja.

Sve trenutno dostupne filmske naslove možete pogledati ovdje.

Filmove možete gledati neograničen broj puta!

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV Flix možete preuzeti ovdje.

MojaTV. Uvijek bolja i bogatija.