Mjesec dobre zabave i poklona uz Moja TV!

Slavimo rođendan i nagrađujemo vas!

Iskoristite brojne super pogodnosti na Moja TV u septembru povodom rođendanskog slavlja BH Telecoma. U okviru akcije “Imaš sve uz Moja TV” vas cijeli mjesec septembar nagrađujemo uz POTPUNO BESPLATNO korištenje sljedećih dodatnih usluga:

  • Moja TV HD paket
  • Moja TV Flix paket
  • i Moja webTV.

MojaTV HD paket

Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan vam je besplatno na Moja TV HD! Uživajte u najboljim informativnim, zabavnim, serijskim i filmskim kanalima, a za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima tu je Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD.

Napomena: Moja TV HD paket će biti aktiviran po automatizmu svim korisnicima, a po isteku promo perioda isti će biti deaktiviran, izuzev korisnicima koji su ovaj paket koristili i prije početka promotivnog perioda.

Moja TV Flix paket i Moja webTV

 Želite gledati dobre filmove? Tu je uvijek dostupna videoteka sa više od 1200 najboljih filmskih naslova, koja se redovno obogaćuje s novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.

Za vas smo tokom cijelog septembra pripremili i benefit BESPLATNOG korištenja Moja TV Flix i Moja web TV usluge, bilo da ste ove dodatne usluge aktivirali prije početka besplatnog promotivnog perioda ili to namjeravate uraditi za vrijeme akcije.

Napomena: Ako korisnik ne izvrši deaktivaciju Moja webTV i Moja TV Flix prije isteka promotivnog perioda, iste nastavlja koristiti po komercijalnim uslovima. Aktivacija Moja webTV se vrši ulaskom na glavni meni, odabirom opcije BH Telecom Servisi, gdje se na dnu liste nalazi opcija Moja webTV. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV Flix se vrši putem opcije “Aktivacija usluga” na glavnom meniju Moja TV.

Ne čekajte i čim prije uživajte u rođendanskim poklonima BH Telecoma!

Moja priča. BH Telecom