HR AKTIVNOSTI U SEPTEMBRU

U okviru Moje Akademije, realizovan je niz internih obuka i to:

RADIONICA – PREZENTACIJA OBUKA ZA RADNIKE PRODAJE

Jednodnevna radionica je organizovana sa ciljem da se rukovodioci u procesu prodaje upoznaju sa osnovnim obukama koje će se sistemski provoditi za sve radnike Društva koji vrše direktnu prodaju u narednom periodu, putem interne akademije Društva – Moja Akademija. Obukama koje su prezentirane se razvijaju i unapređuju komunikacijske i prodajne vještine prodajnih timova, zbog čega je uvid rukovodilaca ovog procesa u sadržaj i koncept obuka od velikog značaja.

Kolegice Enisa Hajdarević Ilić i Amra Jaliman, interni treneri Moje Akademije, su učesnike radionice provele kroz koncept i sadržaj obuka, nakon čega se dodatno diskutovalo o potencijalnim internim trenerima.

PCM OBUKA – RUKOVODNI RADNICI PRODAJE

PCM obuka za rukovodne radnike prodaje je dizajnirana sa ciljem da učesnicima pomogne u unapređenju liderskih vještina neophodnih za efikasnu komunikaciju unutar tima, za konstruktivno rješavanje konflikata i upravljanje emocionalnim stanjima. Na osnovu obuke su učesnici imali priliku raditi na poboljšanju onih specifičnih ponašanja koja budu procijenjena kao potrebna za uspješnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti i uspostavljanje dobre timske saradnje.

Nakon provedene obuke učesnici su dali pozitivne povratne informacije i visokom ocijenom ocijenili provedenu obuku.

Zbog svoje široke primjene u raznim oblastima (upravljanje ljudima, prodaja, pregovori i korisnička podrška, nastava i obrazovanje i dr) obuku Discover PCM do sada je pohađalo preko 150 radnika Društva.