Svečano otvoren Telecom centar BH Telecoma u Čeliću

Danas je u Čeliću svečano otvoren novi prodajni prostora BH Telecoma, na adresi ul. Alije Izetbegovića 52.

Ovaj moderni poslovno-prodajni prostor ukupne kvadrature 41 m2 je 14. prodajno mjesto BH Telecoma na području Kantona Tuzla.

Na području ovog kantona, odnosno na području u nadležnosti Direkcije Tuzla BH Telecoma, u proteklim godinama su otvorena tri Telecom centra u Tuzli, te po jedan prodajni centar u Gradačcu, Živinicama, Srebreniku, Gračanici, Banovićima, Kalesiji, Lukavcu, Orašju, Kladnju i Teočaku.

U novootvorenom prodajnom prostoru će građanima Čelića, Lopara i okolinih naseljenih mjesta sa područja Majevice i Posavine biti dostupne sve brojne usluge i servisi BH Telecoma.

Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će oni moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz našeg širokog uslužnog i prodajnog asortimana, kao na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini.

BH Telecom centar u Čeliću su svečano otvorili Načelnik Općine Čelić Admir Hrustanović, Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma.

U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja  ovog prodajnog prostora, odnosno realizaciji ovog projekta,  učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije, Izvršna direkcija za razvoj poslovanja i Direkcija Tuzla BH Telecoma, dok je izvođač radova na opremanju prostora tehničkom zaštitom bila firma „Middle point electronics“ iz Sarajeva.