Otvoren novi BH Telecom centar u Gornjem Vakufu-Uskoplju

U četvrtak, 29.septembra je u Gornjem Vakufu- Uskoplju BH Telecom otvorio svoje novo moderno prodajno mjesto.  To je 13. prodajno mjesto koje BH Telecom otvara na području Srednjobosanskog kantona, od čega su 10 telecom centri. Površina novootvorenog telecom centra je 77 m2.

Izvođači radova na adaptaciji prostora su bile firme „Dekor gradnja“ Novi Travnik i  „Nesa sistemi“ Travnik, a učestvovale su i brojne organizacione jedinice i direkcije BH Telecoma.

U ovom moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Gornjeg Vakufa-Uskoplja, kao i žiteljima okolnih mjesta biti dostupne brojne usluge i servisi BH Telecoma.  Osim ugovaranja usluga, oni će ovdje moći kupovati uređaje najpoznatijih svjetskih brendova: mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera ove kompanije; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Svečanosti otvaranja novog telecom centra BH Telecoma u Gornjem Vakufu su prisustvovali, uz brojne goste i prve korisnike usluga, savjetnik  Načelnika Općine Gornji Vakuf-Uskoplje Adnan Ramić, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Emir Višća i direktorica Direkcije Travnik Nađa Hadžiemrić.