Novo prodajno mjesto BH Telecoma u Klokotnici

Stanovnici Klokotnice su 30. januara dobili novi moderni BH Telecom centar u kojem imaju na raspolaganju sve usluge BH Telecoma na jednom mjestu. Novi shop od velikog je značaja za cijelu općinu Doboj Istok.

Svaki korak naprijed ili doprinos da bi se poboljšale usluge našim građanima za mene je uspjeh. O ovoj ideji smo razgovarali ranije i ona je morala proći određene procedure za opremanje ovog modernog objekta koji će doprinijeti sadržajnosti općine. Do sada su građani bili prisiljeni ići u druge općine i gradove kako bi koristili usluge kakve daju ovakva prodajna mjesta”, kazao je Kemal Bratić, načelnik Općine Doboj Istok.

Na ovom mjestu korisnici će moći dobiti različite usluge BH Telecoma. Iz kompanije BH Telecom zadovoljni su što je Klokotnica konačno dobila shop kakav zaslužuje.

„Osim što korisnici mogu aktivirati određene osnovne i dodatne usluge, također imaju priliku i kupiti uređaje najpoznatijih svjetskih brendova. Mi ulažemo u korisničko zadovoljstvo i ovo otvaranje je jedan od dokaza za to”, istakao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma.

U bezbroj navrata BH Telecom je pokazao i svoju društvenu odgovornost, čemu će težiti i u ovoj godini.

BH Telecom će nastaviti podržavati sve lokalne zajednice i otvarati nove poslovnice i objekte kako bi svi postojeći i novi korisnici bili zadovoljni”, kazao je Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma“, dodao je Višća.

Jasenko Topić, v.d. direktora Direkcije Tuzla, je istakao da je cilj otvaranja ovog prodajnog mjesta doprinijeti kvalitetnijem korisničkom iskustvu prilikom ugovaranja novih usluga i servisa, prodaje uređaja iz raznolike ponude BH Telecoma

„Iako je nagalsak u svijetu na digitalizaciji, ipak je potrebno osigurati fizički prodajni prostor gdje ćemo omogućiti veće korisničko zadovoljstvo. Otvaranjem nove poslovnice otvorena su i nova radna mjesta, kazao je Topić.

BH Telecom na području BiH pruža usluge putem svih komunikacionih tehnologija i ima više od dva miliona korisnika usluga. Uz to, kompanija kontinuirano ima najveće tržišno učešće u telekomunikacijama naše zemlje i posluje u skladu sa bh. i međunarodnom zakonskom regulativom.

Pratite nas i putem Vibera. Pridružite se BH Telecom zajednici na linku ovdje.

Moja priča. BH Telecom