Završen 3. Meet and Greet BH Telecoma

Treća po redu Meet and Greet kolektivna obuka za 43 nova radnika i pripravnika u BH Telecomu održana je jučer, 14. novembra, u poslovnoj zgradi kompanije.

Ugodnu atmosferu interaktivne radionice edukativno-zabavnog sadržaja kreirali su članovi HR tima BH Telecoma.

U uvodnom dijelu Meet and Greeta dobrodošlicu prisutnima je poželio Amel Kovačević, v.d. generalnog direktora BH Telecoma.

„Želim vam da izgradite svoje poslovne karijere u kompaniji koja brine o svim svojim radnicima koji odgovorno, časno i pošteno rade svoj posao. Dobrodošli u BH Telecom, korporaciju koja će puno očekivati od vas, ali isto tako koja će uvijek stati iza vaših ideja, rada i truda“, rekao je Kovačević istakavši kako mu je bilo zadovoljstvo pričati sa mladim, obrazovanim i pametnim ljudima, budućim ekspertima od kojih BH Telecom očekuje da ulože svo svoje znanje i vještine s ciljem postizanja pozitivnih promjena na današnjem turbulentnom tržištu.

Novim zaposlenicima i pripravnicima na druženju se obratila i rukovoditeljica Sektora za upravljanje promocijom u BH Telecomu Nađa Lutvikadić-Fočo.

„Zadnjih godina smo uradili nevjerovatne projekte. Menadžment BH Telecoma je imao dobru stratešku viziju. Ponosna sam što smo uspješna, renomirana i drušveno odgovorna kompanija i što je BH Telecom jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH“, istakla je Lutvikadić-Fočo i dodala:

„Svi vi ovdje nosite poruku koju naša kompanija šalje u javnost. Ukoliko volite svoj posao, radite ga dobro i sa strašću, vaš angažman će biti prepoznat i nagrađen i vaš uspjeh je zagarantovan”.

HR tim BH Telecoma je izrazio zadovoljstvo zbog realizacije još jednog Meet and Greeta, ali i namjere da ova aktivnost postane neizostavni dio pozitivnih praksi s ciljem podizanja svijesti o značaju korporativne kulture i međusobne saradnje.

Temeljne vrijednosti BH Telecoma i način poslovanja su osnova na kojoj kompanija gradi razvoj i napredak usmjeren na očuvanje poslovnog uspjeha i bolji kvalitet života i radnog ambijenta. Osnovni principi djelovanja BH Telecoma se ogledaju u odnosu prema korisnicima, zaposlenicima, partnerima i društvenoj zajednici.

Svim novim kolegama želimo dobrodošlicu u BH Telecom poslovni tim!

Moja priča. BH Telecom