Predstavnici OK BiH BH Telecomu dodijelili plaketu za dugogodišnju podršku

U poslovnoj zgradi BH Telecoma jučer, 9. novembra, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Erdal Islamagić i direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku Emir Višća ugostili su čelne ljude Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine Izeta Rađu, predsjednika, te potpredsjednike Marijana Kvesića i Milanka Mučibabića povodom nastavka dugogodišnje saradnje.

Članovi krovne olimpijske organizacije na sastanku su najprije prezentovali nadolazeće projekte, a potom direktorima BH Telecoma uručili posebnu plaketu, prethodno dodijeljenu na proslavi jubileja 30 godina OK BiH od prijema u Međunarodni olimpijski komitet.

„Razgovarali smo kako i na koji način unaprijediti našu saradnju. Prezadovoljni smo partnerstvom s BH Telecomom kao društveno odgovornom kompanijom koja prepoznaje pozitivan rad krovne sportske institucije, uspjehe svih naših sportista i napore da na najbolji mogući način predstavljamo našu zemlju kako na olimpijskim borilištima tako i na drugim sportskim takmičenjima“, kazao je Rađo.

Direktor Islamagić se zahvalio na uručenim nagradama i pohvalio rad OK BiH.

„BH Telecom već skoro tri decenije u kontinuitetu ima odličnu partnersku saradnju sa OK BiH kroz koju je naša kompanija postala dio bh. olimpijske porodice. Nadamo se da će se uspješan poslovni odnos nastaviti i u budućem periodu“, rekao je Islamagić.

 

Moja priča. BH Telecom