Direktor Kovačević u posjeti Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija

U prostorijama Federalnog ministarstva prometa i komunikacija u Mostaru  jučer je održan sastanak na kojem su prisustvovali Amel Kovačević, v.d. generalnog direktora BH Telecoma, Goran Kraljević, v.d. predsjednik Uprave HT Eroneta i domaćin Andrijana Katić, federalna ministrica prometa i komunikacija.

Bila je to prilika za razmjenu iskustava i evaluaciju dosadašnje saradnje vodećih bosanskohercegovačkih kompanija iz oblasti telekomunikacija, te dodatnih mogućnosti unapređenja usluge i poslovanja, na zadovoljstvo svih korisnika.

Ministrica Katić izrazila je zadovoljstvo sastankom, poželjela uspjeh u radu i izrazila uvjerenje da će Ministarstvo na čijem je čelu pružati kontinuiranu podršku i biti partner u radu i razvoju ovih uspješnih bh. kompanija.

“Zahvalan sam uvaženoj ministrici Katić na razumijevanju i podršci za BH Telecom. Ovo je bio vrlo konstruktivan sastanak na kojem smo se dogovorili da početkom narednog mjeseca održimo zajedničku sjednicu uprava ove dvije telekomunikacijske kompanije u većinskom vlasništvu Vlade FBiH gdje ćemo identificirati teme od zajedničkog interesa. Radujem se unapređenju saradnje koja će se zasigurno pozitivno reflektirati na kvalitet usluga prema našim korisnicima”, kazao je Kovačević.

 

Moja priča. BH Telecom