Brojne aktivnosti obilježile BH Telecom Family Day

Drugi po redu BH Telecom Family Day održan je proteklog vikenda (7.10.) na Malom Polju na olimpijskoj planini Igman. Na porodičnom danu uživali su brojni zaposlenici sa svojim mališanima. Family Day je protekao u brojnim kulturno-zabavnim, edukacijskim i ekološkim sadržajima.

Jedna od najznačajnijih aktivnosti bilo je pošumljavanje, realizovano u saradnji sa Udruženjem ekologa “Arboretum-botanička bašta” iz Sarajeva, koje je obezbijedilo sadnice. Ovim činom su zaposlenici BH Telecoma sa svojim članovima porodice još jednom promovisali društvenu odgovornost kompanije zasadivši nekoliko stotina sadnica bora i smrče.

Najmlađi su od profesora stručnih ekoloških predmeta Adnana Bilajaca mogli čuti nešto više o ekologiji, njenom značaju, ali i kako da najbolje zasade svoje drvo.

Svi prisutni, a posebno mališani, nakon pošumljavanja su sudjelovali u šarolikim takmičenjima i porodičnim igrama. Za potpuni ugođaj najmlađih pobrinuo se omiljeni dječiji voditelj Elvir Hadžijamaković Lilo, kao i glumac Emir Fejzić.

Super atmosfera s druženja zabilježena je i u ovom videu:

Moja priča. BH Telecom