BH Telecom i ove godine podržao 10. po redu Marketing Summit

U organizaciji marketinške agencije „Altermedia“, u hotelu Hills se 11. i 12. oktobra održao 10. Marketing Summit, čija je tema bila „Marketing Mastery“ koja naglašava kontinuirani rast i evoluciju u marketingu.

BH Telecom je tradicionalni, ponosni partner prestižnog susreta najvećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga i tržišnih komunikacija, na čijem repertoaru su bili top svjetski marketing trendovi za najbolje poslovne rezultate za biznis i konkurentsku prednost.

Summit je prikazao iskustva, uvide i strategije koje su oblikovale marketing tokom proteklih godina, kao i način na koji su marketari prihvatili inovacije, te se prilagodili promjenama u ponašanju potrošača i iskoristili nove tehnologije kako bi postigli ciljane rezultate.

Biti dijelom Sarajevo Marketing Summita znači poslušati najbolje, najaktuelnije i najefektnije primjere i strategije za postizanje izvrsnih rezultata.

Konferencija je namijenjena direktorima i voditeljima marketinga, PR i brand menadžerima, marketinškim istraživačima, izvršnim direktorima, direktorima malih i srednjih preduzeća, kao i direktorima i voditeljima prodaje.

U svijetu svakodnevnog tehnološkog razvoja svi #zivimomarketing, jer jedino tako je moguće postići uspjeh u neizvjesnim vremenima.

Živjeti marketing znači adekvatno koristiti sve kanale za komunikaciju i interakciju, svakodnevno jačati svoj brend, rasti i razvijati biznis, stvarati jedinstvena iskustva, raditi to sa strašću i biti pokretačka snaga okolini.

Jer marketing utječe na oblikovanje života i životnih navika!

 

Moja priča. BH Telecom