Predstavljamo vam novi korporativni TV spot: „Priča koja nema kraj…“

Nakon uspješnih korporativnih i društveno odgovornih priča, s ponosom vam predstavljamo novi TV spot „Priča koja nema kraj…“!

U fokusu nove korporativne priče je emotivna pjesma prema jednoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini, zemlji koja se voli, zemlji naših djedova i pradjedova, zemlji koja živi i živjet će vjekov’ma, zemlji susreta istočne i zapadne civilizacije, zemlji sa bogatom i različitom kulturom, narodima, nepreglednom prirodom…

Ukratko – spot govori o jednoj domovini koju imamo i bezbroj je razloga da je čuvamo!

Glavne zvijezde spota su: nekadašnji kapiten bh. nogometne reprezentacije Sergej Barbarez, Lana Pudar, plivačko čudo iz Mostara, sjajna biciklistkinja Lejla Njemčević i proslavljeni bh. režiser Srđan Vuletić, uz pratnju veličanstvenog hora Udruženje muzičke omladine “Omladinski hor Zenica”.

Spot je obiljezio Sergej Barbarez Official koji je naše zaštitno lice, istinski Bosanac, uspješan i principijelan fudbaler, vrhunski profesionalac. Barbarez, kao predvodnik svih učesnika u spotu, je još jednom pokazao svu svoju fantastičnost i svestranost. Sergeja možda ne znaju toliko mlađe generacije, ali ga odlično poznajemo mi koji pamtimo svako obilježavanje Dana nezavisnosti, pamtimo njegovu ključnu ulogu i divimo se hrabrim izjavama i čvrstim principima. Pored Sergeja, tu su jos i Lejla Njemčević i Lana Pudar koje su sinonim za trud, vjeru, ljubav, mladost i nadu da će se ova zemlja izdići iznad politikanstva i kreirati sistem da nevjerovatni talenti ponosno nose zastavu svoje zemlje. Srđan Vuletić je predstavnik bh. filmske industrije koju smo bukvalno „digli“ zadnjih nekoliko godina, pretvarajući Sarajevo u veliki filmski studio, omogućili smo novim generacijama da od kolosa stiču znanja iz produkcije.

Spot promoviše i samo djelić prirodnih ljepota BiH od kojih zastaje dah.

Ovo je samo još jedna pozitivna i motivirajuća priča, koja će, nadamo se, izazvati bar trunku snažne emocije kod svih vas koji osjećate jednu jedinu i prkosnu Bosnu i Hercegovinu!

Novi promo video BH Telecoma pogledajte ovdje.

Jer, ovo je još jedna sjajna

Priča koja nema kraj…

BH Telecom. Moja priča