BH Telecom podržao projekat „Sarajevo Holiday Market se vraća kući“

Uz podršku BH Telecoma, na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović i ulici Ferhadija sinoć je svečano otvoren projekat “Sarajevo Holiday market se vraća kući” povodom predstojećih zimskih praznika.

Ovo je deseto izdanje Marketa, nakon dvije godine pauze zbog pandemije, koji je prvi put otvoren upravo na ovom mjestu 2011. godine.

U sklopu popularnog događaja, do 5. februara 2023. godine bit će otvoreno klizalište površine 300 metara kvadratnih, dok će „Sarajevo Holiday Market“ trajati do 15. januara naredne godine.

Posebna atrakcija: BH Telecom klizalište potpuno besplatno

Klizalište, čiji generalni sponzor je BH Telecom, bit će BESPLATNO za sve posjetioce.

Građani i turisti će također moći uživati u bajkovitom selu Djeda Mraza, a prvi put sajamske kućice će biti postavljene u ulici Ferhadija.

Svečanom otvorenju ispred BH Telecoma prisustvovao je izvršni direktor za razvoj poslovanja Muamer Hadžović.

„Jedna od temeljnih vrijednosti BH Telecoma je društvena odgovornost. Iskreno se zahvaljujemo načelniku Općine Stari Grad Ibrahimu Hadžibajriću što nam je omogućio i ponudio priliku da budemo dio ove lijepe priče sa građanima i gostima Sarajeva. Svi koji to budu željeli, a posebno naši najmlađi, školarci, će moći besplatno da kližu”, rekao je Hadžović u svom obraćanju prisutnima”.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nezaboravno se zabavite uz odlične sadržaje!