Uspješna trogodišnja saradnja BH Telecoma i OREA Art Marketa

Četvrto izdanje OREA Art Marketa održalo se 5. juna 2022. u prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja BiH. Ovaj unikatni prodajni sajam rukotvorina sa bh. etiketom namijenjen je svim generacijama i već tradicionalno okuplja bh. kreativce i nudi spoj ugodnog ambijenta sa fantastičnom ponudom ručno rađenih proizvoda, gastro slastica i odlične zabave.

Prepoznavajući važnost jačanja kreativne industrije i malih obrtnika u BiH, kompanija BH Telecom je ponosni prijatelj i partner OREA Bazaara, platforme koja okuplja domaće kreativne snage s ciljem pozitivnog učinka na domaću privredu.

“BH Telecom je od početka jedan od naših ključnih partnera i sponzora za realizaciju ovog jedinstvenog događaja koji pruža zabavu svim generacijama i promociju domaćih malih biznisa. Nadamo se da će BH Telecom i dalje podržavati ovu pozitivnu priču te da ćemo zajedno doprinijeti boljem razvoju naše zajednice”, izjavila je Senita Slipac, suosnivačica i direktorica OREA-e.

Održavanje ovogodišnjeg Marketa bilo je i humanitarnog karaktera, jer je dio prihoda doniran Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka za potrebe Roditeljske kuće u kojoj borave roditelji sa djecom oboljelom od karcinoma.

Kao društveno odgovorna kompanija BH Telecom nastavlja pružati podršku svim značajnim bh. projektima!

 

Moja priča. BH Telecom