Mirza Hrustemović: Vaša pomoć je neprocjenjiva

Predstavnici Saveza sjedeće odbojke BiH Mirza Hrustemović i Sabahudin Delalić, posjetili su BH Telecom u sklopu nastavka dugogodišnje saradnje, gdje su ih dočekali generalni direktor kompanije Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Aktivnosti su u punom jeku. Pripremamo se za nastupe u Zlatnoj ligi, na Olimpijadi i Europskom prvenstvu. Mi smo u svijetu brend, ne igramo zbog novca, ali svako takmičenje iziskuje velike troškove i vaša pomoć je neprocjenjiva – istakao je Hrustemović.

 

Radujemo se svakom vašem uspjehu. Možete računati na dugoročnu podršku BH Telecoma – poručio je Kahriman.

Direktor Hadžović je našim zlatnim odbojkašima zaželio mnogo sreće u daljnjim sportskim nadmetanjima.

Savez sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine osnovan je s primarnim ciljem resocijalizacije brojnih invalida putem sporta i popularizacije svih onih moralnih vrijednosti koje se mogu steći kroz sport, a posebno sjedeću odbojku. U veoma kratkom vremenskom periodu bh. predstavnici su postigli izuzetne rezultate i na svjetskoj takmičarskoj sceni.

Činjenice da imamo 29 klubova u Premijer, Prvoj i Drugoj ligi BiH, više od 600 aktivnih sportista, da uspješno svakodnevno animiramo nove, mlade članove… daju nam za pravo da kažemo da smo u našoj osnovnoj namjeri uspjeli – zaključio je na kraju Hrustemović.

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija nastavlja pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje!

Moja priča. BH Telecom