Extra paketi sa još više EXTRA mogućnosti!

Osigurajte sebi mobilni internet koji gotovo ne možete potrošiti ili odaberite nove pakete po nevjerovatno niskim akcijskim cijenama!

Mobilni korisnici se dijele na one kojima nikada nije dosta mobilnog interneta i one koji precizno znaju koje su im količine potrebne na mjesečnom nivou. I ovo je akcija za sve vas!

Imate priliku uzeti pakete sa duplo više interneta po istim cijenama i koristiti ih svakoga mjeseca naredne dvije godine. Idealna prilika da sebi priuštite paket za najbezbrižnije surfanje.

Akcijski Extra paketi:

Akcijska ponuda vrijedi uz ugovor na 24 mjeseca.

Akcijska ponuda vrijedi uz ugovor na 24 mjeseca.

Dva nova Extra paketa Hit i Jumbo imaju najpovoljnije cijene pretplatničkih paketa i odličan su izbor za sve koji žele uštedjeti, ali i iskoristiti prednosti Extra paketa poput besplatnih minuta, SMS-ova i mobilnog interneta uključenog u iznos mjesečne naknade (paketi Hit i Jumbo nemaju opciju korištenja mobilnog interneta po smanjenim brzinama).

Extra Hit je u ponudi po cijeni od 15 KM mjesečno i uključuje: 150 min + 150 SMS + 3 GB, a

Extra Jumbo po cijeni od 39,60 KM  mjesečno sadrži: 500 min + 500 SMS+ 50 GB, uz ugovor na 24 mjeseca.

Gigabajte, minute i SMS-ove uključene u sve Extra paket možete koristiti i tokom boravka u zemljama Zapadnog Balkana: Albanija, Crna Gora, Kosovo, Makedonija i Srbija u skladu sa uslovima važeće ponude.

I to nije sve.

Svi korisnici Extra paketa imaju mogućnost aktivirati do dva najbroja iz mobilne mreže BH Telecoma i sa njima komunicirati po povlaštenoj tarifi, t.j. cijenama nižim za 50% od redovne.

Ponuda akcijskih paketa dostupna je online na webshopu BH Telecoma.

Mojwebshop

 

Iskoristite akciju, odaberite Extra za sebe!