Kako možete gledati sve utakmice EURA 2024?!

Utakmice sportskog događaja godine gledajte u programima MY TV i BHT1 i to na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH

Prenose svih utakmica Evropskog nogometnog prvenstva Moja TV korisnici moći će pratiti na MY TV.  U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest ekskluzivnih samo na MY TV-u, dok će šest utakmica biti realizovano u snimku.

Utakmice koje će biti ekskluzivno za Moja TV korisnike su utakmice 3. kola grupne faze takmičenja, i to su dueli :

  • Škotska – Mađarska
  • Albanija – Španija
  • Nizozemska – Austrija
  • Engleska – Slovenija
  • Slovačka – Rumunija
  • Češka – Turska

Super pogodnost za BH Telecom korisnike!

Sve utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV, što znači da oni neće biti u situaciji da propuste niti jednu utakmicu, jer uz aplikaciju Moja webTV sve duele najboljih evropskih reperezentacija mogu gledati na bilo kojem uređaju, bilo gdje u BiH da se nalaze.

Podsjećamo da svi korisnici Moja TV Full i Moja TV Net paketa u svom sadržaju imaju Moja webTV. Potrebno je da samo da sa PlayStora ili AppStora preuzmu aplikaciju i prate Euro 2024. na mobitelu, tabletu, laptopu, gdje god da se u BiH nalaze.

Za sve koji nisu BH Telecom korisnici, a žele koristiti ovu super opciju, koju mogu dobiti i besplatno, tu su trenutne akcije:

Moja TV Net i Full paketi za 1 KM
+ pretplata
u pola cijene 6 mjeseci
(istekla akcija 28.6.2024.)

ili

netFlat solo internet za 1 KM
+ pretplata u pola cijene 6 mjeseci
+ Moja webTV besplatno 6 mjeseci

Bilo koju od usluga da aktivirate uz e-račun, učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti električni automobil ili jednu od drugih vrijednih nagrada kojima nagrađujemo korisnike sve do kraja godine.

Prijavite se ovdje i iskoristite akcijske pogodnosti!

Pratite naše profile na društvenim mrežama, redovno ćemo vas obavještavati o svim pogodnostima koje pripremamo za postojeće i nove korisnike i ne zaboravite:

Samo uz BH Telecom EURO 2024 vam donosi više, mnogo više!