Upozorenje: Pokušaj prevare u toku!

Poštovani korisnici,

Želimo vas upozoriti na pokušaj prevare koji je u toku putem prosljeđivanja aplikacije putem web stranice i Facebook-a. Primijećeno je da korisnici primaju poruke sa web stranice detaile******.com, u kojima se traži da odigrate igru kako biste osvojili nagradu, te pratite dalje upute i unesete određene podatke.

Ovim putem želimo istaknuti da se radi o vrsti prevare poznatoj kao phishing, kojom se pokušava doći do vaših ličnih podataka kako bi isti bili zloupotrijebljeni i kako bi vas oštetili. Takve poruke i linkovi mogu voditi ka malicioznom sadržaju ili malware-u, čime bi vaš uređaj mogao biti ugrožen.

Stoga,  vas molimo da ne dajete nikakve lične podatke putem sumnjivih linkova ili aplikacija, niti pratite upute koje dobijete na ovaj način. Budite oprezni i ne dopustite da postanete žrtva ovakvih prijevara.

Ako primijetite bilo kakve sumnjive aktivnosti ili poruke, molimo vas da nas odmah obavijestite kako bismo poduzeli potrebne korake radi zaštite vaše sigurnosti i sigurnosti drugih korisnika.

Vaša sigurnost nam je od velike važnosti.

BH Telecom