Sretni praznici uz Cinestar Premiere

Za sve korisnike Moja TV otključali smo CineStar Premiere paket u periodu novogodišnjih praznika od 15. decembra 2023. godine do 15. januara 2024. godine.

Uronite u svijet premijerne filmske zabave i doživite premium osjećaj uz TV kanale CineStar TV Premiere 1 i 2 i videoteku CineStar Premiere Plus sa više od 500 naslova baš po vašem ukusu – od biografskih drama, akcija, trilera do animiranih i SF filmova i blockbustera. Videoteku možete pronaći u glavnom meniju Moja TV.

Za sve one koji već koriste CineStar Premiere kao dodatnu uslugu i plaćaju mjesečnu naknadu za istu, za period decembar 2023. i januar 2024. godine račun će im biti umanjen za 50%.

Uživajte u toplim i ugodnim praznicima uz i najbolji sadržaj koji vam donosi Cinestar Premiere.

Napomena:

  • Po isteku perioda besplatnog korištenja, CineStar Premiere će se automatski deaktivirati svim korisnicima osim korisnicima Moja TV paketa kojima je CineStar Premiere dio Moja TV paketa, to jeste, kojima je uključen u cijenu mjesečne naknade, kao i korisnicima koji su na dan 15.12.2023. godine, kao dodatnu uslugu, već imali aktiviran CineStar Premiere paket.
  • Korisnicima koji su na dan 15.12.2023. godine imali aktivan CineStar Premiere paket, mjesečne nakande za period u kojem se realizuje akcija naplatiti će se proporcionalno broju dana, tj. mjesečne naknade za mjesec decembar 2023. godine i januar 2024. godine bit će umanjene za 50%.

 

Moja TV! Uvijek bolja i drugačija.