Putujte bezbrižno uz Travel pakete BH Telecoma

Da li ste spakovali sve što vam je potrebno za putovanje?  Ne zaboravite da je Travel pakete najbolje aktivirati dok još boravite u BiH, a onda tokom odmora uživajte koristeći mobilne usluge, uz mogućnost praćenja potrošnje u realnom vremenu.

Naši Travel paketi dostupni su Extra (postpaid) i Ultra (prepaid) korisnicima i mogu se koristiti na svim kontinentima planete.

Pri izboru paketa, može vam pomoći regionalna podjela kojoj smo ih prilagodili, a prema svojim komunikacijskim potrebama možete birati između Net i Mix paketa.

Travel Net paketi su namijenjeni svima onima koji tokom putovanja imaju potrebu samo za mobilnim internetom. Oni imaju različite količine GB i  vremensko trajanje.

Ako npr. putujete poslovno ili turistički na tri dana u Hrvatsku ili Njemačku, idealan izbor za vas bi bio Travel Net 2, uz koji dobijate 1 GB mobilnog interneta. Nakon što iskoristite tu količinu, nastavljate koristiti mobilni internet po povoljnoj cijeni, sve do isteka roka važenja paketa. U ovom primjeru to bi bilo tri dana.

Posebna pogodnost ovih paketa je što uz mobilnu aplikaciju Moj BH Telecom možete pratiti potrošnju mobilnog interneta u realnom vremenu i u svakom trenutku znati koliko GB ste iskoristili.

Travel  Mix paketi su namijenjeni korisnicima koji pored mobilnog interneta žele razgovarati i razmjenjivati SMS-ove tokom putovanja. Mogu se aktivirati na period od sedam do 30 dana i omogućavaju vam da cjelokupan iznos naknade za aktivaciju potrošite na usluge koje želite, po cijenama koje važe za aktivirani Travel Mix paket.

Ako ste ovaj tip korisnika i idete na godišnji odmor od 7 dana u Tursku ili Španiju paket koji će vam najbolje odgovarati je Travel Mix 1. Naknadu od 10 KM za njegovu aktivaciju možete iskoristiti surfajući i razgovarajući kada želite. Pored zemalja koje smo naveli u ovom primjeru, paket Travel Mix 1 možete koristiti u još 36 zemalja svijeta.

Detaljne informacije o svim Travel paketima, zemljama u kojima se mogu koristiti i cijenama saznajte klikom OVDJE.

Samo kod nas možete pronaći Travel paket  za svako vaše putovanje!