Dovoljno razloga da Philips TV bude vaš idealan izbor

Hladniji dani donose i duže vrijeme koje ćemo provoditi u toplini svojih domova, a sada imamo prijedlog kako da to vrijeme učinite još zabavnijim. U posebnoj ponudi BH Telecoma već danas se možete počastiti Philips televizorom na kojem je gledanje omiljenih serija i filmova, ali i drugih sadržaja poseban ugođaj.

Uživajte u kvaliteti

BH Telecom je i ovog puta mislio upravo o onima koji traže idealan televizor za svoj dom, pa je spremio posebnu ponudu za kupovinu Philips televizora. Za kristalno jasnu sliku i savršen zvuk na raspolaganju su vam uređaji serije PUS8517, sa veličinom ekrana od 50, 58 i 65”. Ovu seriju nazvali su „The One“,  a brojni su razlozi zašto bi baš ona trebala biti vaš izbor ove zime.

Televizori iz Philips PUS8517 serije izgledaju izuzetno atraktivno i visokog su kvaliteta, imaju tanki okvir i dvostruko postolje sa V nogom. Takožer, uređaj dolazi sa vodičem za brzo pokretanje, kablom za napajanje te daljinskim upravljačem sa dvije AAA baterije.

Pored mnogih opcija za povezivanje eksternih uređaja, ovi televizori dolaze sa Android TV 11.0 operativnim sistemom i opsežnim SmartTV interfaceom. Televizori također imaju glasovne asistente, a dostupni su Amazon Alexa i Google Assistant. Prebacivanje kanala je vrlo brzo i dešava se za jednu do dvije sekunde, a televizori imaju mogućnost da na USB stickove i CD-ove snimite omiljene TV emisije.

Dovoljno razloga za idealan izbor

Philips televizori sa čarobnom tehnologijom Ambilight nude vam briljantno iskustvo gledanja sadržaja. LED svjetla oko ivice televizora svijetle i mijenjaju boju u savršenoj sinhronizaciji sa bojama akcije na ekranu ili muzike koju slušate. Svjetla su toliko topla i impresivna da ćete se zapitati kako ste uživali u doživljaju TV-a bez njih.

Za živopisne scene zadužena je HDR slika ovih 4K UHD pametnih televizora s kojima je svaki detalj briljantan i oštar, a pokreti savršeno uglađeni, bez obzira na izvor.

Za kvalitet zvuka filmova, emisija i igara zadužena je tehnologija Dolby Vision i Dolby Atmos s kojom gledate sliku kakvu je reditelj zamislio, a pritom jasno čujete svaku riječ kao da se radnja dešava oko vas.

Sve navedeno dovoljni su razlozi da Philips televizori budu baš vaš izbor za kupovinu, a prvih 100 kupaca koji TV uređaje iz ove serije kupe u BH Telecomu na poklon dobijaju Sport Vision poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM, kojim mogu obradovati sebe ili drage osobe.

Ponudu uređaja serije „The One“ PUS8517 možete pogledati ovdje, a cijene se kreću već od 46,26 KM mjesečno.