Najbolji sportski i filmski sadržaj na MojaTV

Ako ste korisnik MojaTV usluge, uživajte u završnoj sezoni najelitnijeg europskog klupskog nogometnog takmičenja. Direktni prijenosi najuzbudljivijih duela Lige prvaka u nogometu očekuju vas na Arena Sport kanalima.

Večeras su na rasporedu utakmice osmine finala Lige prvaka između Intera i Liverpoola, te RB. Salzburg i Bayerna. U utorak 22. februara sastaju se Chelsea i Lille, te Villarreal i Juventus. U srijedu 23. februara u 21:00 sati nas čekaju utakmice Atletico Madrid i Manchester United, kao i utakmica između Benfice i Ajaxa.

Pored sportske, tu je i neograničena zabava uz fantastičan filmski i serijski sadržaj u HD-u.

CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje millione ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj. Najbolju zabavu donosi vrhunska filmska industrija, sjajni i dugoočekivani blockbusteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni behind-the-scene sadržaj – i sve to možete naći na čak pet originalnih filmskih kanala: CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar Fantasy, CineStar TV Comedy&Family.

Ako niste korisnik MojaTV, iskoristite posebnu ponudu „Moja TV akcija ne prestaje“ po promo cijeni pristupa usluzi od samo 1 KM i uživajte u vrhunskom sportskom i filmskom TV programu, dodatnim poklon sadržajima i uštedite do 536 KM tokom trajanja ugovora! Zahtjev za Moja TV uslugu možete podnijeti putem webshopa na linku ovdje, kao i na svim našim prodajnim mjestima ili pozivom na broj 1444 (odnosno 080 027 777 ukoliko zovete sa mreže drugog operatora).

Požurite, jer akcija traje do 19. februara 2022. godine!
Mojwebshop