Nevjerovatna sniženja fenomenalnih Samsung uređaja

Velika iznenađenja stižu iz Samsung porodice uređaja. Za Vas smo pripremili nevjerovatna sniženja bogatih i ultra modernih Samsung uređaja . Zato požurite i odaberite jedan za sebe i budite uvijek trendu, jer ponuda traje do isteka zaliha.

Neki od ponuđenih modela su sniženi nevjerovatnih 1679,45KM, model Samsung Galaxy Z Flip, ili Samsung Galaxy Z Fold2 snižen isto tako nevjerovatnih 1287,00KM.

Modeli obuhvaćeni ovom fenomenalnom akcijom su: Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Z Fold2, Samsung Galaxy A31 i Samsung Galaxy A51.

Samsung Galaxy S20 – Revolucija u fotografisanju

Revolucionarnim snimanjem 8K videozapisa mijenjate način na koji snimate ne samo videozapise, već i fotografije. Dodajte Samsung Knox sigurnost, inteligentnu bateriju, snažni procesor i nevjerovatnu količinu prostora za pohranu, Galaxy S20 serija otkriva sasvim novi svijet mobilnih uređaja.

Samsung Galaxy S20 model je snižen 477,65KM uz sve Extra pakete, ili samo 1KM uz Extra Premium paket.

Samsung Galaxy S20+ – Najbolji izbor za vas

Sve počinje s 10x Hibridnim optičkim zumom koji omogućuje revolucionarno presavijeni objektiv i senzor slike visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumom super rezolucije poboljšanim AI tehnologijom kamere, približavate se akciji i snimate trenutke koji su Vam možda promakli. Gotovo je utrostručena veličina senzora kako biste mogli snimati bolje noćne fotografije

Odaberite ovaj nevjerovatan uređaj za samo 1KM uz Extra Premium paket, a ovaj super model je snižen čak 437,85KM uz sve Extra pakete.

Samsung Galaxy S 20 Ultra – Savršena rezolucija

Snimanje 8K videozapisa uvodi revoluciju u način na koji snimate fotografije i videozapise Unaprijeđena rezolucija mobilnih telefona s 4K na čak 8K. To je četiri puta veće rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD. To znači da možete zabilježiti sve važne trenutke u super visokoj rezoluciji.

Ovaj odlčan uređaj je snižen čak 431,75KM uz bilo koji Extra paket BH Telecoma.

Samsung Galaxy Z Fold2 – Jedinstven i profinjen

Samsung Galaxy Z Fold2 5G posjeduje jedinstveni preklopni dizajn sa dva ekrana i sveukupno 5 vrhunskih kamera, top performanse i 5G. Zamišljen je kao dva uređaja u jednom. Nudi mobitel i tablet u gabaritima koji stanu u džep.

Z Fold2 je snižen NEVJEROVATNIH 1287,00KM. Iskoristite najveće sniženje uređaja do sada.

Samsung Galaxy Z Flip – Zarazno dobar

Galaxy Z Flip je Samsungov uređaj sa savitljivim, preklopnim ekranom. Ovdje nije riječ o neobičnu tabletu koji se preklapa u telefon već se radi o telefonu kojeg preklopljenog lakše gurate u džep i nosite uokolo.

Ovaj fenomenalni uredaj može biti vaš sada snižen NEVJEROVATNIH 1679,45KM.

Samsung Galaxy A31 – Izuzetan i poseban

Izuzetan ekran izrađen za gledanje kao u kinu. Široki omjer stranica ispunjava ekran slikom od jednoga do drugog ruba. Galaxy A31 je uređaj geometrijskog dizajna i sjajne (glossy) završne obrade, opremljen velikom baterijom kapaciteta 5000 mAh.

Ovaj uređaj može biti vas za samo 1KM UZ Extra XXL i Extra Premium pakete, a snižen je 15,50KM uz sve Extra pakete BH Telecoma.

Samsung Galaxy A51 – Vrhunsko iskustvo

Za vrhunsko mobilno iskustvo, Samsung Electronics predstavlja Galaxy A51, najnoviji uređaje Galaxy A serije. Ovaj pametni uređaj karakteriziraju poboljšane značajke, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O zaslon, te dugotrajnija baterija koja prati užurbani stil života. Ovo je jedan od najomiljenijih serija pametnih telefona.

Uredaj je sada snižen 47,80KM a,može biti vaš za samo 1KM uz pakete Extra Premium i Extra XXL.

Kupovinu je moguće izvršiti na 12/24 mjesecne rate uz odabrani paket, na svim našim prodajnim mjestima, te putem webshopa BH Telecoma.

Ponudu svih Samsung uređaja možete pogledati OVDJE.