BH Telecom na 25. Sajmu privrede u Mostaru

Na sajmu u Mostaru prezentiraće se nove usluge BH Telecoma

Međunarodni sajam privrede Mostar je afirmiran kao najveća i najznačajnija privredna manifestacija u širim razmjerama, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji. Ove godine biće održan u periodu od 16. do 20. aprila, a zemlja partner je po drugi put, Republika Hrvatska. Na Sajmu će sudjelovati više od 800 izlagača iz tridesetak zemalja, što je osim sjajne promocije za grad Mostar, ali i BiH, prilika za nova poslovna povezivanja.

Kompanija BH Telecom učestvuje na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru kroz prezentaciju rezultata svojeg višegodišnjeg ulaganja u pametna rješenja, napredne tehnologije i infrastrukturu.

Svi posjetioci izložbenog prostora BH Telecoma moći će se upoznati sa aktuelnom ponudom usluga. Također, zainteresiranima su na raspolaganju  i kupovina uređaja i ugovaranje mnoštva različitih usluga BH Telecoma. BH Telecom posebnu pažnju pridaje svojem programu podrške razvoja inovacija i različitih telekomunikacionih rješenja.

BH Telecom. Moja priča