SaaStock konferencija u Sarajevu

Jedan od najutjecajnijih tech događaja u Evropi, konačno dolazi u Sarajevo.

Sarajevo će 8. oktobra ugostiti eminentne stručnjake iz oblasti SaaS industrije koji će kroz predavanja upoznati lokalnu zajednicu sa uspješnim kompanijama koje se bave razvojem softvera kao usluge, te fondovima i akseleratorima koji pružaju podršku SaaS startupima.

Osim navedenog, svi prisutni će imati priliku da se kroz razgovor sa gostima i panelistima ovog dogadjaja, upoznaju sa lokalnim, ali i globalnim SaaS tržištem, te potencijalnim preprekama i mogućnostima.

SaaStock zajednica je usmjerena ka dijeljenju znanja, ali i ka umrežavanju lokalnih startup zajednica sa globalnom mrežom investitora. Dogadjaj, izmedju ostalog, ima za cilj uspostavljanje direktne relacije sa ključnim osobama nekih od najvećih lokalnih i globalnih investicijskih fondova.

Ovaj put će svoje savjete podijeliti predstavnici kompanija kao što su Oracle, BH Telecom, Ankora, LeanIX i dr. Također imat ćete priliku da čujete vrijedne savjete osnivača uspješnih regionalnih i evropskih startup-a, ali i predstavnika VC fondova.

Jedan od govornika je Adnan Huremović, izvršni direktor Izvršne direkcije za tehnologiju i razvoj servisa BH Telecoma koji će predstaviti BHTechLab, BH Telecomovu platformu za startupe.

Event će se održati 08. oktobra, u konferencijskoj sali hotela Hills sa početkom u 17.30h, a svi zainteresovani mogu izvršiti registraciju na sljedećem linku:

https://local.saastock.com/events/details/saastock-ljubljana-presents-saastock-sarajevo/.