Unaprijeđena usluga – Online zaštita za poslovne korisnike

Usluga „Online zaštita za poslovne korisnike“ je set usluga namijenjenih poslovnim korisnicima koji žele sigurnije korištenje internet usluga i zaštitu za uređaje putem kojih pristupaju internetu – računari, tableti i mobilni uređaji.

Central Intercept X su napredna rješenja za zaštitu endpoint uređaja od virusa, malware-a, exploit i ransomware napada (uključuje deep learning i CryptoGuard anti-ransomware tehnologije), koja uključuju i Endpoint Detection and Response (EDR).

Central Server Protection iCentral Intercept X for server su rješenja za zaštitu podataka i funkcionalnosti servera od svih poznatih hakerskih tehnika (credential harvesting, lateral movement i privilege escalation), a uključuju i Endpoint Detection and Response (EDR).

Central Device Encryption su rješenja za enkripciju uređaja i sadržaja.

Central Mobile obuhvata centralno upravljanje svim aspektima sigurnosti mobilnih uređaja.

SG Unified Threat Management/UTM su različita UTM rješenja za software i hardware.

XG Firewall rješenja su napredna firewall rješenja za software I hardware.

Central Email Advanced se odnosi na zaštitu e-mail komunikacije (uključuje Office 365 i Google G-Suite) i ostalih podataka od phishing, malware, ransomware i spam napada koristeći tehnologije vještačke inteligencije, sandboxing, time-of-click i emergency inbox tehnologije. Rješenja omogućavaju i enkripciju sadržaja.

Web Protection Advanced se odnosi na naprednu web zaštitu.

Osim novih paketa, podsjećamo da su u ponudi BH Telecoma različiti paketi online zaštite u potpunosti prilagođene zahtjevima i potrebama vaših poslovnih procesa.

U ponudi su: Worry Free Services, Kaspersky Small Office Security, Kaspersky Endpoint Security Cloud, Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, Kaspersky Security for Microsoft Office 365.