Novo u BH Telecom webshopu: Opremite se za vrhunsko gaming iskustvo

Opremanje i renoviranje IT kutka u vašem domu ili na radnom mjestu počinje kupovinom uređaja. Snažan procesor, dobra grafička kartica, prenosivost, mala težina, sve su to elementi za kojima tragamo. Ako vam je uz to važna izdržljivost i moćan hardver, onda se trebate fokusirati na gaming laptope, monitore i vrhunsku prateću opremu.

Gaming novitete možete pronaći u ponudi BH Telecoma uz mogućnost plaćanja na rate i besplatnu dostavu.

Gamerski laptopi su budućnost

Kao perjanica napretka tehnologije, ovi prenosivi uređaji su budućnost IT industrije jer pružaju daleko više privilegija osim mogućnosti da ih nosite sa sobom gdje god da krenete. Gaming laptopi su zbog svog odnosa cijena-kvalitet pravi korak koji trebate napraviti čak i ako niste gamer. Sa njima je svaki doživljaj potpuniji i realističniji, a Lenovo Gaming 3 15ACH6 Ryzen7 laptop je naša preporuka.

Iako se gaming na prvu povezuje sa industrijom zabave, ovi laptopi su idealan saputnik za sve druge zahtjevne poslove jer ga pokreće snažan procesor AMD Ryzen 7 5800H uz 16GB memorije i bateriju od 45Wh. U ponudi BH Telecoma možete ga naći po cijeni već od 89,90 KM mjesečno.

Otkrijte svijet savršene slike uz AOC gaming monitore

Idealan monitor je preduslov da u potpunosti uživate u svijetu igara i drugih videosadržaja, a AOC  Gaming Monitor 24G2AE siguran je izbor jer daje jasnu sliku bez ikakvog zamućenja ili sjenki. AOC 24G2AE dolazi sa brzim osvježavanjem od 144 Hz i vremenom odgovora od 1 ms. FreeSync i IPS panel od 23,8 inča doprinose dobro zaokruženoj grafici bez obzira na to koju igru igrate. Sa brzinom osvježavanja od 144 Hz svaki kadar se prikazuje oštro i glatko, tako da možete precizno izvesti svoje poteze i uživati u trkama velikih brzina u punom sjaju.

Kada imate dobar monitor onda možete računati i na bolju reprodukciju i kvalitet slike, a jedan od boljih koji su se izdvojili na tržištu sigurno je i AOC  Gaming Monitor AG251FZ2E, koji pruža izuzetno glatko iskustvo igranja u svakoj situaciji u igri, sa munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz, sa vremenom reagovanja od 0,5 ms i Freesync Premium. Ovakva brzina osvježavanja oslobađa vrhunske GPU-ove, donoseći neviđenu fluidnost na vašem ekranu. Sa svakim detaljem koji je oštro u fokusu i svakim pokretom prikazanim s kristalnom jasnoćom osjetite da vaše reakcije postaju jedno s akcijom i oživite vašu igru.

 

U ponudi BH Telecoma ove monitore možete nabaviti već od 11,36 KM mjesečno.

Najljepše i najudobnije slušalice i miševi iz Logitecha

Kvalitetne gamerske slušalice osigurat će vam vrhunski osjećaj i doživljaj kada igrate omiljenu igru, gledate film, slušate muziku ili uživate u drugim audio sadržajima. Ukoliko želite neometano i maksimalno ugodno iskustvo, onda su vam potrebne slušalice sa dobrom izolacijom koje svojim dizajnom garantuju udobnost. Uz Logitech Astro A10 Gaming slušalice poboljšajte svoje svakodnevne postavke igranja. Eksplozivni zvuk, zahvaljujući dinamičkim drajvovima od 32 mm, mikrofonu koji se okreće i isključuje i izdržljivoj konstrukciji sa zamjenjivim jastučićima za glavu, kombinuju se za nezaboravno iskustvo zvuka.

Uz vrhunske slušalice potreban vam je i vrhunski miš, a uz Logitech G102 LIGHTSYNC gaming miš obojite svoju igru! Logitech G102 opremljen je LIGHTSYNC tehnologijom osvjetljenja i profesionalnim senzorom od 8000 dpi smještenom u kućištu klasičnog oblika sa šest tipki. Ovaj set koji čine slušalice i miš kompanije Logitech u BH Telecomu sada možete kupiti po cijeni već od 11,22 KM mjesečno.

 

Ove i druge gaming uređaje otkrijte posjetom BH Telecom webshopu i izaberite najbolje za sebe.