Pokreni se i zgrabi poklon!

Tokom promotivnog perioda od 21. marta do 17. aprila 2022. kupite Samsung Galaxy S21 FE 5G i dobijate na poklon Samsung Galaxy Watch4 44mm u crnoj boji.

Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je izvršiti registraciju kupovine na linku www.samsung.com/ba najkasnije do 15.5.2022.

Galaxy S21 FE 5G je namijenjen fanovima Samsung telefona ali i svima ostalima koji traže kvalitetan i sposoban telefon. Zaslon je dovoljno velik za sve potrebe, brz je u radu, kamere su vrlo dobre, a ima i stereo zvučnike, IP certifikat kao i 5G i Dual SIM podršku. Prikaz boja je izražen, crne su lijepo duboke, kontrast odličan, jačina osvjetljenja dovoljna i za ugodno korištenje na otvorenom. Zahvaljujući 120Hz osvježenju, skrolanje kroz sadržaje je glatko i fluidno. Od ogrebotina ga štiti najnapredniji Gorilla Glass Victus.

Galaxy S21 FE ima 32MP selfie kameru, čime brojem megapiksela i snima vrlo dobre fotke u raznim svjetlosnim uslovima. Snima i 4K videozapise. Pozada su dvije kamere opremljene 12MP senzorom. Ove kamere će pružiti impresivne fotografije i video u raznim scenarijima.

Više o karakteristikama uređaja možete pogledati ovdje.

Mojwebshop

Poklon koji dobijate kupovinom Samsunga je ultimativni sat Samsung Galaxy Watch4 44mm u crnoj boji s kojim nema stvari koju možete zamisliti na pametnom satu, a da je ovdje nema. Mjeri otkucaje srca, zasićenost kisika u krvi, sastav tijela (količina masnoće, skeletnih mišića…), krvni pritisak, EKG, kvalitetu sna itd.

Pravila promotivne akcije