Uz kupovinu Galaxy Buds2 slušalica, na poklon vrijedan vaučer!

Posljednja generacija pametnih bežičnih slušalica Samsung Galaxy Buds2 donijela je revoluciju u svijet zvuka, a ove šarmantne slušalice možete pronaći u ponudi BH Telecoma po cijeni već od 10,65 KM mjesečno za kupovinu na 24 rate.

I ovoga puta za Vas smo pripremili poseban poklon. Prvih 50 kupaca najnovijih, dosad najlakših i najmanjih slušalica iz Samsungove radionice obradovat ćemo DM poklon vaučerom od 50 KM.

Za svaki dan, po cijeli dan

Da su ove slušalice idealan poklon za sebe i ljude do kojih nam je stalo svjedoče brojne pozitivne recenzije i vjerni korisnici koji kao posebno cijenjene karakteristike ističu dizajn i komfor za nošenje tokom cijelog dana, a pritom pružanje vrhunskog kvaliteta zvuka.

Dugmići ovih slušalica dizajnirani su tako da bolje reaguju na pritisak, tako da možete duže ostati fokusirani na trening, videoigre, ples i druge aktivnosti u kojima uživate. Dodajmo i da im je težina 5 grama po slušalici, a dolaze uz tri veličine mekanih, fleksibilnih silikonskih krilaca za svačije uši.

Buds2 su proteklog ljeta postale dio Galaxy Buds porodice zajedno sa Galaxy Buds Live i Galaxy Buds Pro, kako bi korisnici imali veći izbor i uživali u unaprijeđenom kvalitetu poziva. To je moguće zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i vještačkoj inteligenciji koja filtrira zvukove iz pozadine za jasnije razgovore.

Izbacite buku iz razgovora

Prilagođene svakom načinu života i potrebama, ove slušalice imaju inovativnu funkciju uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation (ANC), koji smanjuje buku iz okoline kako bi vam osigurao doživljaj zvuka bez premca. Pozadinsku buku moguće je smanjiti za čak 98%, što unapređuje zvuke vaše omiljene muzike, igre, audioknjige ili podcasta.

Dinamički dvosmjerni zvučnici pružaju oštar i jasan zvuk bas nota, što slušanje muzike čini doživljajem koji ne želite prekinuti, dok tri mikrofona i ugrađena jedinica za prepoznavanje glasa pomažu da se pozivi jasnije čuju, a dizajn s minimalnim ispupčenjem smanjuje ometanje vjetrom kada ste na otvorenom.

Uključite se ili isključite iz okruženja

Povezivanje slušalica sa vašim telefonom i satom je jednostavno i lako uz pomoć aplikacije Galaxy Wearable, a u Samsungu su se pobrinuli i da svako može pronaći boju koja mu najbolje odgovara. U ponudi su klasična grafitna, besprijekorna bijela, umirujuća maslinasta i otmjena boja lavande. Slušalice dolaze u odgovarajućim kutijicama koje se brinu o sigurnosti, napunjenosti i lakoj prenosivosti vaših slušalica.

Da vam prazna baterija ne bi pokvarila užitak, važno je da znate da slušalice mogu reprodukovati zvuk do pet sati, a dodatnih 15 sati dobijete uz potpuno napunjenu kutijicu.

Posjetite naš WEBSHOP i odaberite svog favorita iz ponude pametnih slušalica.

 

Moja priča!BH Telecom