Poklon uz kupovinu Cat S42 putem webshopa

Prvih 50 kupaca Cat S42 mobilnog uređaja putem webshopa na poklon dobija Bluetooth zvučnik

Prilike za kupovinu kvalitetnog pametnog telefona uz koji ćete dobiti i zanimljiv poklon ne pružaju se često. Stoga, požurite da iskoristite novu, atraktivnu ponudu na BH Telecom webshopu.  Kupovinom Cat S42 mobilnog uređaja prvih 50 kupaca na poklon će dobiti bluetooth zvučnik!

Ponuda traje od 4. marta do isteka zaliha.

Kompanija CAT poznata je po kvaliteti svojih mobilnih uređaja. To važi i za pametni telefon CAT S42, koji može „preživjeti“ brojne ekstremne uvjete. Posjeduje military standard certifikat MIL SPEC 810H, što znači da je čvrste građe i otporan na tehnička oštećenja koja mogu prouzrokovati padovi na čelik sa visine do 1.8 metara. Zahvaljujući IP68 zaštiti, ovaj uređaj može biti u vodi dubine 1.5 metara do 35 minuta bez opasnosti od oštećenja. Neće vas izdati ni pri ekstremnim temperaturama – podnosi toplinski šok u rasponu od -30°C do 70°C do 30 minuta. Otporan je i na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. S obzirom na visoki stupanj zaštite te puno praznog prostora iznad i ispod ekrana, mobitel je dimenzijama u rangu s uređajima s većim ekranom, ali je dosta deblji od njih. Zbog zaobljenih rubova te gumiranog kućišta ne klizi iz ruke i dobro „sjedi“ u njoj. Ovim uređajem možete upravljati mokrim prstima ili dok nosite rukavice.

Među značajnije karakteristike uvrštavamo i 5,5 inčni zaslon omjera 18:9 i HD+ rezolucije, zaštićen Gorilla Glass 5 staklom i jako osvjetljenje, tako da je čitljiv pod direktnim sunčevim svjetlom. Snažna baterija kapaciteta 4.200 mAh podržava brzo punjenje. Koristi operativni sistem Android 10. Ima stražnju kameru od 13 MP i prednju od 5 MP

Cijena uređaja je 1 KM u paketu Extra XXL.

Iskoristite sjajnu priliku koja vam se pruža samo na BH Telecom webshopu. Kupujte online, iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, a narudžba će brzo biti dostavljena na vaša vrata, bez obzira u kojem dijelu BiH se nalazite.