LG i BH Telecom poklanjaju LG Velvet pametni telefon – Za novi početak

Kompanija LG je sredinom godine izbacila na tržište ultra tanki pametni telefon sa 6,8 inča POLED ekranom – LG Velvet.

Kinematografski široki POLED ekran od 6,8 inča ima upravo onaj format slike od 20,5:9 u kojem su filmovi i namijenjeni za gledanje. A za potpuni užitak gledanja filmova, osobnih video snimaka i fotografija, pobrinut će se snažna baterija od 4300 mAH.

Kompanije BH Telecom i LG odlučile su za kraj godine nagraditi pratioce na društvenim mrežama, a i one koji će to tek postati, te su organizovale giveaway, gdje će nagrada biti LG Velvet pametni telefon. GIVEAWAY počinje u petak, 18.12.2020. i traje do nedjelje, 27.12.2020 godine do 23:59 sati, a sretni dobitnik će biti objavljen u ponedjeljak, 28.12.2020. u komentaru objave i na Story objavi BH Telecom Instagram profila. Pratite nas i učestvujte!

Posjetite BH Telecom Instagram profil i saznajte više o ovoj aktivaciji kao i drugim koje u ovom mjesecu organizuju LG i BH Telecom.

A ako već sada želite kupiti ovaj fantastični pametni telefon, isti je dostupan u BH Telecom ponudi LG pametnih telefona već od 1 KM u Extra Premium paketu.

„U ovoj izazovnoj godini, koja je za većinu nas bila teška, želimo da donesemo i neke lijepe vijesti, podsjetimo sve nas na činjenicu da je život lijep, a da je naši kupci i korisnici pamte i po lijepim stvarima, poklonima i svim dodatnim pogodnostima koje im nude kompanije BH Telecom i LG.“, izjavili su ispred kompanija BH Telecom i LG.