Novo u ponudi BH Telecoma

5,5″ HTC Desire 12 iznenađujuće je tanak i udobnan za držanje, iako ima veliki ekran “od ivice do ivice”.

Veliki ekrana omogućava pregledniji YouTube, i bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja posjeduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu.

HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimjetni okvir i prelijepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

 

HTC Desire 12+ poseduje najveći 6″ ekran u Desire seriji, ali i pored toga iznenađujuće lijepo leži u ruci, baš kao i HTC Desire 12 sa 5,5″ ekranom. Moderan i elegantan dizajn prikazuje svu ljepotu U serije sa prepoznatljivom “tečnom površinom” koja obuhvata najkompaktniji i najlakši 18:9 telefon ikada napravljen.

Neprimjetni okvir i prelijepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

Desire 12+ ima i dvostruku kameru koja omogućava ponovno izoštravanje fotografije i nakon okidanja, i kreiranje tzv. bokeh efekta. Prednja LED bljeskalica osvjetljava subjekte prirodnom bojom svjetla, a tu je i otvor blende f2.0 koji omogućava snimanje selfija u uslovima slabijeg osvjetljenja.

 

Huawei P20 Lite DS

HUAWEI P20 Lite ima novu prednju kameru visoke kvalitete.  Savršen je za fotografiranje prijatelja, porodice i selfija za društvene mreže. S velikim otvorom blende F2.0 i značajkom 3D retuširanja, koja koristi inteligentno prepoznavanje i mapiranje lica kako bi prilagodila svjetlo i sjene, izvrsni portreti i snimci izbliza su zagarantirani.

Sigurno brzo punjenje izvanredna je značajka mobilnog telefona HUAWEI P20 Lite. Visokonaponska tehnologija brzog punjenja 9V2A omogućava vam brzo i sigurno punjenje kad nemate mnogo vremena. Pomoću HUAWEI-jeve renomirane tehnologije alokacije resursa, uzaludno trošenje energije je minimizirano, a vijek trajanja baterije maksimiziran, osiguravajući da uređaj radi što je duže moguće.

P20 Lite dolazi uz ekran “razvučen” gotovo do samih ivica kućišta, tako je uprkos gotovo istim dimenzijama, ugostio značajno veći ekran od 5,84″ Za ljubitelje fotografije, Huawei je u P20 Lite upakovao tri kamere, nazad su senzori od 16 i 2 Mp, dok prednja selfie kamera ima rezoluciju od 16 Mp. 

Sve uređaje možete kupiti na najbližem prodajnom mjestu BH Telecoma na 12 ili 24 mjesečne rate (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

 

Detaljne cijene i karakteristike uređaja možete pogledati ovdje.