Dvije godine naše festivalske kampanje Moje Sarajevo. Moja priča.

Na jubilarnu 25. godišnjicu SFF-a, ozvaničena je saradnja najveće filmske smotre u regiji i BH Telecoma, ponosnog glavnog sponzora festivala.

Našu festivalsku priču pripremamo s puno ljubavi prema našem glavnom gradu, festivalu i ljudima.  I naše aktivnosti imaju isti zadatak, širimo pozitivnu energiju i slavimo zlatne filmske trenutke posvećene glavnom gradu BiH.

Posebno lijepo Sarajevo tokom festivala, mi smo nastojali učiniti još ljepšim. U ulicama Branilaca Sarajeva i Ferhadija potrudili smo se da svima bude ugodnije i ljepše. I ove godine ćemo vas obradovati na istim mjestima. Iskoristite ove dane i među prvima napravite orginalne forografije i priče. Uživajte stvarajući uspomene u festivalskom Sarajevu!

 

Kampanja „Moje Sarajevo. Moja priča“ već je prepoznatljiva u našem gradu i kod naših korisnika. U nastavku izdvajamo najatraktivnije sadržaje:

  • Moj film servis, rezervisan za emitovanje premium festivalskog sadržaja: ekskluzivne projekcije filmskih ostvarenja prikazanih na SFF-u uz svakodnevni specijalni festivalski program

Preko 200.000 Moja TV korisnika prošle godine besplatno je gledalo film Pjera Žalice „Koncentriši se baba“ 

  • Live street Festival 24h kamere putem kojih smo omogućili uživo ekskluzivno praćenje atmosfere sa festivalskog trga i crvenog ćilima
  • Specijalnu ediciju Viber stickera 2019.
  • Video takmičenja „Furaj svoj film“ i „ U kojem si ti filmu?“ sa mnoštvom vrijednih nagrada
  • Besplatan bežični internet 24 h na nekoliko lokacija
  • I love Sarajevo – reklamna poruka/slova za kreiranje najljepših fotografija i uspomena iz glavnog grada BiH
  • Mobilnu aplikaciju Furaj svoj film….
  • Stotine karata za live i online projekcije i još mnogo toga.

26. Sarajevo Film Festival održan je prvi put u online izdanju. Bilo je izazovno raditi u novonastalim okolnostima i sve aktivnosti prilagoditi online platformi. Ipak, kao glavni sponzor festivala, sretni smo i zadovoljni što se najveća filmska smotra u regiji i u tim okolnostima realizirala  na visokom nivou. Jednako smo sretni zbog činjenice da smo naše korisnike obradovali sa premium filmskim sadržajem.

Pred nama je 27. Sarajevo Film Festival. Idemo i ove godine zajedno kreirati dobre priče našega Sarajeva.

Pratite našu kampanju i aktivnosti  „Moje Sarajevo. Moja priča“ na našoj web stranici, društvenim mrežama, Moja TV…

Pripremili smo mnoštvo sadržaja koji će vas obradovati i u kojem ćete sigurno uživati.

Nastavimo širiti pozitivnu energiju, uprkos izazovnim vremenima i okolnostima, u ime grada kojeg svi volimo na svoj način.