Gledajte serije „Kotlina“, „Tender“, „Na rubu pameti“ i „Princ iz Eleja“ u Moja TV videoteci!

Od sada čak četiri serije iz produkcije BH Content Lab platforme su dostupne u Moja TV videoteci. Gledajte prvu sezonu serija „Kotlina“ i „Princ iz Eleja“, te prvu i drugu sezonu serija „Tender“ i „Na rubu pameti“.

Serija „Kotlina“, reditelja Danisa Tanovića i Aide Begić prati usamljenog policijskog inspektora, kojeg tumači Feđa Štukan, a koji nakon što je pronađeno tijelo u Zemaljskom muzeju, zaranja u današnje Sarajevo kako bi pronašao nestalu Hagadu. Također, pokušava dokazati sebi da grad koji je nekada volio i koji nikada nije smogao snage da napusti i dalje postoji.

Sitcom „Tender“ je duhoviti bosansko-hercegovački sitcom koji prati rad državne agencije za provođenje javnih nabavki. U središtu serije je tročlana komisija koja je sastavljena po dobro poznatom “nacionalni ključ“ modelu: Srbin, Hrvat i Bošnjak.

U sitcomu „Na rubu pameti“ scenarist Adnan Kapetanović je vješto sukobio četiri generacije, njihova interesovanja, stavove i poglede na svijet. A sve to je reditelj Jukić znalački upakovao u niz komičnih situacija koje sve njih zajedno dovode na rub pameti. Humoristična serija u kojoj glavne uloge tumače Admir Glamočak, Aleksandar Seksan i Dragan Marinković Maca pratit će živote tri porodice i njihov odgovor na sve (ne)uobičajene situacije s kojima se suočavaju kako vrijeme odmiče.

Sitcom Princ iz Eleja donosi priču o Mikiju, 45-godišnjaku koji se vraća iz SAD-a, nakon mnogo godina suočavajući se s neočekivanim izazovima i nostalgičnim hitovima iz prošlosti. On stiže sa suprugom Kate, uvjeren kako je bio zvijezda u Sarajevu, ali ga danas niko ne prepoznaje. Svi su se promijenili, samo on nije i kako dolazi u Sarajevo odlučuje kupiti TV kuću Kobilja glava.

Katalog serija “Serije – BH Content Lab” možete aktivirati iz udobnosti svog doma putem daljinskog upravljača.

U Moja TV meniju pronađite opciju „Aktivacija usluge“ odnosno opciju „Videoteka“ ako ste korisnik Android STB-a  a zatim odaberite “Serije – BH Content Lab” katalog.

Jednokratna aktivacija ovog paketa iznosi 4,99 KM sa PDV-om.

Serije možete gledati neograničen broj puta u periodu od 30 dana od trenutka aktivacije videoteke!

BH Telecom. Moja priča