Uživajte u novim naslovima iz Moja TV Flix videoteke

Moja TV Flix videoteka od februara je bogatija za 15 novih filmskih naslova različitih žanrova za sve uzraste. Sve sadržaje Moja TV Flixa možete gledati neograničen broj puta!

U novoj ponudi su sljedeći naslovi: Fixer Upper Mysteries: A Concrete Evidence (Renovatorica detektivka: konkretni dokaz), Fixer Upper Mysteries: Deadlydeed (Renovatorica detektivka: kobni ugovor), 100% Cachemire Aka Ultimate Accesorry (Ključni dodatak), A Tiger’s Tail (Tigrov rep), Dummy (Blesan), What’s Cooking (Što je za večeru?), Wonder Boys (Zlatni dečki), The Rendering (Progonitelj), China Strike Force (Šangajska zavjera), Lantana (Lantana), The Bogus Witch Project (Projekt šašava vještica), Advice from a Caterpillar (Ljubav u New Yorku), Extreme Honor (Ekstremna čast), Quicksand (Živi pijesak), Veggietales: An Easter Carol (Povrtnići: uskršnja priča).

Za vas izdvajamo sinopsise sljedećih filmskih naslova:

DUMMY

BLESAN

Redatelj: Greg Pritikin

Uloge: Adrien Brody, Milla Jovovich, Illeana Douglas

Žanr: komedija

Godina: 2002.

Zemlja: SAD

Dob: 15

Steven Schoichet je luzer u pravom smislu riječi. Simpatični Steve živi u neuglednom kvartu u predgrađu s, blago rečeno, poludjelom obitelji. Posao mu je monoton, plata nikakva dok je ljubavni život za njega potpuna nepoznanica. Odlučuje da je vrijeme za promjenu, te se posvećuje ostvarenju svog sna – želi se baviti trbuhozborstvom! Njegova obitelj, koja se ponaša kao da ne postoji, čak ga ni ne pokušava odgovoriti jer bi to bio prevelik napor. Ipak, majka mu govori da bi trebao nešto pojesti.

EXTREME HONOR

EKSTREMNA ČAST

Redatelj: Steven Rush

Uloge: Dan Andersen, Michael Ironside, Michael Madsen

Žanr: akcijski

Godina: 2001.

Zemlja: SAD

Dob: 15

Visoko odlikovani Navy Seal mora se reaktivirati da bi spasio život svom sinu i donio pravdu čovjeku koji mu je uništio karijeru.

LANTANA

LANTANA

Redatelj: Ray Lawrence

Uloge: Anthony LaPaglia, Geoffrey Rush, Rachael Blake

Žanr: kriminalistički

Godina: 2001.

Zemlja: Australija, SAD

Dob: 15

 

Pronađeno je mrtvo tijelo u paprati. Policajac vara svoju nesretnu ženu koja potajno odlazi psihijatrici čiji je brak također ispunjen tugom. Psihijatrica je uvjerena kako je suprug vara s njezinim pacijentom homoseksualcem. Policajčeva ljubavnica Jane je odnedavno rastavljena. U njezinu susjedstvu živi obitelj s djecom u kojoj je i nezaposleni muškarac. Jedne noći psihijatrica sklizne s ceste, nađe telefonsku govornicu i uzaludno pokušava dobiti supruga. Ugleda automobilska svjetla i daje znak vozaču da stane. Jane iste noći ugleda svog susjeda kako parkira kamion i baca žensku cipelu u lantanu.

CHINA STRIKE FORCE

ŠANGAJSKA ZAVJERA

Redatelj: Stanley Tong

Uloge: Aaron Kwok, Coolio, Mark Dacascos

Žanr: akcijski

Godina: 2000.

Zemlja: Hong Kong

Dob: 15

Dva šangajska detektiva, Alex i Darren, otkriju plan ambicioznog i beskrupuloznog mafijaša Tonya kako želi u Kinu uvesti tone kokaina, i to uz pomoć losanđeleskog dilera Coolia. Darren je rastrojen zbog uhićenja Norike, koja je u mafiji, a ni Alexu nimalo nije lako s obzirom na to da bi se trebao oženiti kćerkom lokalnog šerifa, koji im pomaže u opasnoj misiji prekidanja dotoka droge u zemlju.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.