Novi naslovi u Moja TV Flix videoteci

Moja TV Flix videoteka od januara je bogatija za 15 novih filmskih naslova različitih žanrova za sve uzraste. Sve sadržaje Moja TV Flixa možete gledati neograničen broj puta! U novoj ponudi su sljedeći naslovi:

Aurora Teagarten: The Last Scene Alive A.T: Posljednja scena, Aurora Teagarten: Poppy Done to Death AKA Reap What You Sew, A.T: Internetska senzacija, Aurora Teagarten: The Disappearing Game A.T.: Igra nestajanja, Aurora Teagarten: A Game of Cat and Mounse AKA A Clue To Kill, A.T: Igra mačke i miša,Aurora Teagarten: Where There’s A Will, A.T: Gdje ima volje,Aurora Teagarten: A Very Foul Play, A.T: Veoma prljava igra, Jane Fonda, Fit and Strong Povratak u formu 1, Jane Fonda, Walkout Povratak u formu 2, Veggietales: Dave And The Giant Pickle Povrtnići: David i divovski krastavac, Jonah, A Veggietales Movie Jonine avanture, Veggiegtales: Lyle, the Kindly Viking, Povrtnići: Hrabri Viking Lyle, Veggietales: King George and the Ducky, Povrtnići: Kralj George i patkica,Help, I’m A Fish! Upomoć, ja sam riba,Madeline, Madeline, The Amazing Zorro, Zorro.

Za vas izdvajamo sinopsise sljedećih animiranih i zabavnih naslova:

JANE FONDA: FIT AND STRONG

POVRATAK U FORMU 1

Reditelj: Darren Capik

Uloge: Jane Fonda

Žanr: sport

Godina: 2010.

Zemlja: SAD

Dob: 0

Aktivnost je oduvijek bila rješenje za uspješno starenje. Redovno vježbanje ne samo što sagorijeva kalorije nego dramatično poboljšava tjelesne i moždane funkcije. Ove vježbe uključuju dvije 25-minutne rutine koje će vam pomoći u sagorijevanju kalorija i oblikovanju najvažnijih mišićnih skupina. Kad vam ove vježbe prijeđu u naviku osjećat ćete se i izgledati bolje no ikada.

NIVO 1

Započnite s laganim zagrijavanjem kako biste tijelo pripremili za akciju. Obradit ćemo sve najvažnije mišićne skupine, uključujući gornji, donji i središnji dio tijela i potom završiti blagim opuštanjem.

NIVO 2

Nakon zagrijavanja, zategnut ćemo mišićne skupine dodavanjem pokreta kojima ćemo poboljšati fleksibilnost i ravnotežu. Završit ćemo opuštanjem i laganim  istezanjem.

THE AMAZING ZORRO

ZORRO

Redatelj: Scott Heming

Uloge:

Žanr: animirani

Godina: 2002.

Zemlja: SAD

Dob: 0

Uzbudljiva priča o Don Diegu Vegi, lijenom mladom aristokratu iz Kalifornije, koji kriomice živi kao Zorro, tajnoviti  maskirani osvetnik i zaštitnik potlačenih. Zorro se pojavljuje kad ga najmanje očekuju, uvijek sa svojim sigurnim mačem, spretnim konjem i britkim humorom.

AURORA TEAGARDEN MYSTERIES: A GAME OF CAT AND MOUSE

MISTERIJ AURORE TEAGARDEN: IGRA MAČKE I MIŠA

Reditelj: Mark Jean

Glavne uloge: Candace Cameron Bure, Niall Matter, Marilu Henner

Godina: 2019.

Žanr: misterij, kriminalistički

Zemlja porijekla: Kanada

Dob: 15

Aurora se nađe na meti ubojice koji joj ostavlja tajanstvene poruke i namjerno je izaziva ne bi li se uključila u igru mačke i miša. Kako sve više ljudi bliskih Aurori postanu meta vandalizma, Aurora shvaća da se nalazi u opasnosti, a čini se da sve poruke vode do ubistva Aurore Teagarden.

MADELINE

MADELINE

Reditelj: Stephane Martiniere

Uloge:

Žanr: animirani

Godina: 1988.

Zemlja: SAD

Dob: 0

U pariškoj školi za djevojčice, živahna, popularna junakinja Madeline šarmira svojih jedanaestero školskih prijatelja smiješnim psinama i duhovitošću. No kad Madeline mora izvaditi slijepo crijevo, njoj su potrebni šarm i duhovitost ne bi li se što prije oporavila.

HELP! I’M A FISH.

UPOMOĆ! JA SAM RIBA

Reditelji: Stefan Fjeldmark, Greg Manwaring

Uloge:

Žanr: animirani

Godina: 2000.

Zemlja: Njemačka, Irska, Danska

Dob: 0

Kad mu iznenada propadnu planovi za pecanje, temperamentni tinejdžer Fly ostane sa svojom mlađom sestrom Stellom i rođakom Chuckom u kući njihove tete Anne. Situacija će se iznenada promijeniti kad djeca dođu do ribarske kućice ekscentričnog znanstvenika, profesora MacKrilla, i Stella slučajno popije žućkasti napitak. Djeca se stoga nađu zarobljena u dubokom morskom plavetnilu i imaju samo 48 sati da nađu protuotrov. Hoće li zauvijek ostati ribe?

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.