Otkrijte svijet bez granica uz National Geographic u Moja TV videoteci

Na National Geographic svaka priča postaje avantura, a svaki kadar otkriva čuda svijeta koji nas okružuje. Pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz nevjerovatne pejzaže, misteriozne kulture i fascinantne istraživačke podvige.

National Geographic je prozor u svijet koji je nevjerovatno zanimljiv i inspirativan. Pridružite nam se i doživite svijet kroz objektiv National Geographica – gdje svaka slika ima svoju priču, a svaka priča ima svoju avanturu. Ostanite s nama jer svijet čeka da bude otkriven!

National Geographic pruža ekskluzivan pristup bogatom katalogu National Geographic-a sa nagrađivanim pričama koje transformišu način na koji razumijemo svijet i našu ulogu u njemu.

Uz National Geographic imate priliku:

Otkriti svijet kakav nikada niste vidjeli: National Geographic je vaš vodič kroz najnevjerovatnije destinacije, duboke okeane, i prostranstva svemira. Doživite svijet na potpuno novi način.

Naučiti više o vrhunskima naučnim otkrićima: Zaronite u svijet nauke uz najnovija istraživanja i inovacije. National Geographic donosi vam ekskluzivan pristup vrhunskim znanstvenicima, otkrivajući tajne prirode i tehnoloških čuda.

Gledati priče o historiji i kulturnoj baštini svijeta: Putujte kroz vrijeme i prostor uz priče o svjetskoj istoriji i bogatstvu kulturne baštine. National Geographic vam otkriva tajne prošlih epoha i povezuje vas s raznolikim kulturama širom svijeta.

Uživati u gledanju dokumentaraca o svemirskim istraživanjima: Zaronite u nepregledni svemir uz najnovija istraživanja i snimke izvan naše planete. National Geographic vam pruža uvid u tajanstvene galaksije i zvijezde.

Gledati nagrađivane dokumentarce i serije:

Uživajte u vrhunskim dokumentarcima i serijama koje su osvojile najprestižnije nagrade. Svaka epizoda je putovanje samo za vas, ispričano najsofisticiranijim pričama.

Otkrijte svijet bez granica s National Geographic!

Ostanite s nama jer svijet čeka da bude otkriven!

Od 1. januara gledajte National Geographic bez dodatne naplate, samo u Moja TV videoteci. Pristup je jednostavan. Potrebno je da putem daljinskog upravljača odaberete opciju “Meni”, zatim “Videoteka”, te sa liste odaberete “National Geographic”.