Novo na Moja TV – SHOPTEL, vaš prvi izbor za nevjerovatne ponude

Spremni ste za uzbudljivu kupovinu iz udobnosti svog doma? SHOPTEL je TV kanal prvi ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, koji će vam to i omogućiti kroz teleprodaju.

SHOPTEL je TV kanal na kojem se prodaju ekskluzivni proizvodi po najpovoljnijim cijenama!

Na SHOPTEL-u, kupovina postaje pravo iskustvo! Otkrijte širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira tražite li domaći ili međunarodni asortiman, kanal nudi raznolikost proizvoda – od kućanskih aparata, mode, ljepote do inovativnih gadgeta.

Kanal SHOPTEL smješten je u kategoriji “Domaći” pod rednim brojem 57, i pruža vam pristup najnovijim trendovima i proizvodima. Sa SHOPTEL-om, imate priliku prvi doći do ekskluzivnih proizvoda koji će vas osvojiti svojom kvalitetom i inovacijom.

Kupovina na SHOPTEL-u jednostavna je i sigurna. Samo podesite kanal na redni broj 57, pregledajte ponudu, a zatim naručite željeni proizvod jednostavnim pozivom ili putem web stranice. Bez stresa, bez čekanja – samo uživajte u svojoj kupovini! Budite korak ispred trendova i štedite novac istovremeno! SHOPTEL vam donosi najnovije proizvode po fantastičnim cijenama, čineći vašu kupovinu pametnom i uzbudljivom.

Ne propustite priliku da istražite svijet fantastičnih ponuda i jednostavne kupovine na SHOPTEL-u, prvom TV kanalu teleprodaje u Bosni i Hercegovini.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.