Od 1. augusta novi kanali na Moja TV – Diva, SCIFI, E! Entertainment, Nick Music i MTV Live

Za sve ljubitelje zabavnih i rekreativnih TV sadržaja imamo sjajne vijesti. Ako ste ljubitelj mode, jet seta, muzike i drugih zanimljivih dešavanja na svjetskoj muzičkoj sceni, od 1. avgusta smo pripremili set novih TV kanala sa ovim sadržajima koje ćete moći gledati upravo na Moja TV.

Diva

Diva je međunarodni TV kanal specijalizovan za prikazivanje programskih sadržaja namijenjenih ženama. Diva nudi miks odličnih dramskih serija, filmova i emisija koji će vas zagarantovano zabaviti.

Diva TV program predstavlja širok spektar programa namijenjenih ženama, uključujući popularne TV serije, filmove, kuhanje, putovanja, modne i kozmetičke emisije i rijaliti emisije. Među najpopularnijim emisijama u kojima se pojavljuje Diva su: “Grey’s Anatomy”, “The Good Wife”, “Project Runway” i “Top Chef”.

SCIFI

SCIFI gledaocima nudi samo najbolje u žanru naučne fantastike, fantazije i paranormalnog.

Na Sci Fi kanalu možete gledati seriju „Eureka“ sa najvišim rejtingom u istoriji američkih naučnofantastičnih serija, „Destination Truth“, emisiju koju vodi poznati istraživač paranormalnog Josh Gates, kao i jedan od najvećih hitova svih vremena, seriju Flash Gordon koja prati intergalaktičke avanture poznatog strip junaka.

Na kanalu se prikazuju i dugometražni klasici naučne fantastike, kao i filmovi naučne fantastike snimljeni u Universal studiju, a koji pokrivaju čitav naučno-fantastični žanr– od svemirskih i avantura sa vanzemaljcima, preko paranormalnog, do epske fantastike i bajki.

E! Entertainment

E! je jedina svjetska platforma za emitovanje svih dešavanja vezanih za pop kulturu, i reality serije poput “Botched” i “Celebrity Game Face.”

E! je ultimativno odredište za celebritiyje, vijesti iz svijeta zabave i pop kulture.

Nick Music

Putem Nick Music kanala od sada imate priliku uživati uz omiljene ritmove današnjice – bez reklama. Ed Sheeran, Camila Cabello, Dua Lipa, Justin Timberlake i Shawn Mendes samo su neka od brojnih imena muzičkih zvijezda čiji se hitovi emituju 24/7 na novom kanalu Nick Music.

MTV Live

Sigurni smo da će ljubitelji vrhunske slike, zvuka i muzike uživati jer je sjajni MTV Live jedan od najpopularnijih kanala sadrži najaktuelnije muzičke sadržaje ali u vrhunskoj visokoj rezoluciji te su zato su video sadržaji još bogatiji, interesantniji i ljepši.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.