222.222-ti korisnik usluge Moja TV je iz Tuzlanskog kantona!

Danas je u poslovnoj zgradi Direkcije Tuzla BH Telecoma uručena nagrada 222.222-tom korisniku Moja TV usluge koji je registrovan u poslovni sistem na području djelovanja ove direkcije.

Korisnik koji je postao 222.222-ti korisnik Moja TV usluge na području BiH je Adem Smajić iz Gradačca, korisnik paketa Moja TV Net M.

Kompanija BH Telecom je Adema nagradila vrijednom nagradom – dobio je TV uređaj, a nagradu je uručio direktor Direkcije Tuzla, gdin Sadik Džidić. Dobitnik je bio oduševljen sa osvojenom nagradom i izjavio je da je dugogodišnji korisnik usluga BH Telecoma.

U BH Telecomu je cilj postići zadovoljstvo korisnika uslugama koje se pružaju, kako bi upravo korisnici bili najbolji promotori usluga BH Telecoma.

Direktor Direkcije Tuzla, gdin Sadik Džidić, podsjetio je da je multimedijalna usluga Moja TV uvedena 2009. godine, a za čiju infrastrukturu su, radi postizanja kvaliteta usluge i sadržaja, investirana značajna sredstva. Samo je na području Direkcije Tuzla/Kantona Tuzla u posljednjih desetak godina investirano oko 55 miliona KM. Uloženo je mnogo i u razvoj optičke mreže koja je danas dostupna na brojnim lokacijama u Tuzli, Gračanici, Gradačcu, Srebreniku, Živinicama i Kladanju. Korisnici koji koriste usluge BH Telecoma putem optičke mreže imaju pristup super brzom internetu, streaming uslugama, kao i najbogatijim HD TV sportskim i filmskim sadržajima.

Sve Moja TV pakete pogledajte ovdje.

Trenutno u BH Telecomu je u toku super akcija za nove Moja TV korisnike koja traje do 14.08.2023.  godine. Ako do sada niste imali priliku postati korisnik Moja TV, iskoristite ovu sjajnu ponudu „Moja TV uvedi i stotine maraka uštedi“  i osjetite brojne pogodnosti! Uz ugovor na 24 mjeseca i cijenu priključka od samo 1 KM na poklon dobijate STOTINE MARAKA UŠTEDE.

BH Telecom. Moja priča