Gledaj Disney kanale na Moja TV

Disney na Moja TV

Odlična vijest za mlade gledaoce!

Popularni dječiji kanali Disney Channel i Disney Junior od 1. jula dostupni na Moja TV!

Sadržaji Disney Channel su prvenstveno prilagođeni djeci i adolescentima od 6 do 12 godina, dok su programi na TV kanalu Disney Junior najviše primjereni predškolskom uzrastu.

Disney Channel nudi sjajne priče ispunjene muzikom, prijateljstvima i dobrom zabavom. Kanal podržava vrijednosti koje pomažu djeci da se suoče s izazovima odrastanja, potiču ih da vjeruju u sebe, ispunjavaju snove i provode vrijeme s porodicom i prijateljima.

Izdvajamo neke od super sadržaja koji se emituju na Disney Channel: “Amphibia”, “Lab Rats “Big City Greens”, “Hannah Montana”, “Ultra Violet & Black Scorpion” i drugi.

Najmlađim gledaocima Disney Junior donosi razdragani i obojeni svijet. Animirane priče Disney likova, igra, muzika i mašta su inspiracija za učenje, pjevanje i odličnu zabavu.

Najpopularniji sadržaji koji se emituju na Disney Junior su: „Mickey Mouse Funhouse“, „Gigantosaurus“, „Spidey And His Amazing Friends“, „Puppy Dog Pals“ i drugi.

Mnogo je razloga da se i vi roditelji sa svojim mališanima vratite dječijim junacima i sjetite se tog posebnog osjećaja zaigranosti i sreće.

Stoga, ne propustite najbolju Moja TV Disney zabavu!

BH Telecom. Moja priča