Akcija Android Moja TV!

Od 4. januara do 3. marta 2023. godine besplatno pretvorite svoj obični TV u smart TV i uživajte u dodatnim TV paketima i sadržajima do dvije godine!

Pored promotivne cijene pristupa od 1 KM sa PDV-om, akcijska ponuda će svim novim i postojećim rezidencijalnim korisnicima određenih Moja TV paketa omogućiti korištenje benefita u slučaju zaključivanja obaveznog trajanja ugovornog odnosa od 24 mjeseca u vidu besplatnog korištenja Android STB uređaja uz mogućnost korištenja popusta na naknadu u skladu sa Cjenovnikom tokom obaveznog trajanja ugovora.

Svi novi korisnici koji u toku trajanja promotivne akcije podnesu zahtjev za korištenje bilo kojeg Moja TV paketa imaju mogućnost kupovine terminalne opreme i uređaja iz asemblirane ili partnerske ponude BH Telecoma po uslovima koji važe uz ugovor sa obaveznim trajanjem, a u skladu sa Cjenovnikom i specifičnim uslovima koji se odnose na asembliranu ili partnersku ponudu, koji, između ostalog, uključuju i pravila prestanka/raskida ugovora za asembliranu ili partnersku ponudu.

Benefiti za sve pakete obuhvaćene Akcijom su:

Moja TV paket Benefit 1 Benefit 2
Moja TV Full (svi Full paketi) Besplatno korištenje prvog Android STB uređaja u toku obaveznog trajanja ugovora (prva 24 mjeseca)

+

Pogodnost niže cijene mjesečne naknade po osnovu obaveznog trajanja ugovora od 24 mjeseca u skladu sa Cjenovnikom

 

 

 

 

Benefit kupovine uređaja iz asemblirane/partnerske ponude za nove Korisnike svih Moja TV paketa

Moja TV Net (svi Net paketi)
Moja TV Phone
Moja TV Basic
Moja TV BH Besplatno korištenje prvog Android STB uređaja u toku obaveznog trajanja ugovora (prva 24 mjeseca)

 

Moja TV BH Phone

Brzo i jednostavno na tvom običnom TV-u možeš imati Youtube, HBO Max i ostale popularne aplikacije za gledanje filmova i serija.

Prednosti Android STB-a:

  • pretvara svaki ekran u smart TV
  • dostupnost najpopularnijim internet servisima
  • savremen interfejs
  • brzi STB
  • moderan bluetooth daljinski upravljač

 Android Moja TV dostupan svima!

Uslovi akcije Android Moja TV