Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude:

ALPHABET KILLER   /Abecedni ubica, DROWNING BY NUMBERS/Davljenje po brojevima, DIRTY GIRL/Laka cura, ANT’S LIFE/Mravlji život, DINOSAUR ISLAND/Otok s dinosaurima, SPIDER’S WEB: A PIG’S TALE/Paukova mreža, TALE OF TILLIE’S DRAGON/Priča o zmajevom repu, IN THE ATTIC/Priče s tavana, SABRINA, THE LITTLE WITCH/Sabrina mala vještica, FOOLPROF/Siguran plan, APPRENTICE TO MURDER/Šegrt za ubojstvo , JULES VERNE’S MYSTERIOUS ISLAND/Tajanstveni otok Julesa Vernea, SECRET OF MULAN/Tajna o Mulan, MARRY ME AT CHRISTMAS/Vjenčajmo se za Božić, FLIP THE FROG/Žabac Flip,

Abecedni ubica

Triler je snimljen prema istinitim događajima, ubojstvima u New Yorku koja su se dogodila između 1971. i 1973. godine. Megan Paige (Eliza Dushku) je detektivka u rochesterskoj policiji kojoj je dodijeljen slučaj ubijene djevojčice Carle Castillo. Njeno tijelo je nađeno bez nekih dokaza, na njoj je nađena samo bijela mačja dlaka. Nitko, pa ni njen partner i dečko Kenneth Shine (Cary Elwes), joj ne vjeruje da je riječ o serijskom ubojici pa će Meganina opsesija i posvećenost istrazi početi utjecati na njezino mentalno stanje. No, dvije godine kasnije dogodi se slično ubojstvo…

Laka cura

Svaka škola ima ”laku curu”, a Danielle je to bila u srednjoj školi ”Norman High”. Godina je 1987., a u modi je cvijeće štampano na trapericama i suzdržavanje. Kad je njeno problematično ponašanje dovede u drugačiji razred, upoznaje Clarkea, sramežljivog homoseksualca koji to neće priznati i koji nema prijatelje.

Mravlji život

Nije lako biti mrav. Thango je neumoran mrav radnik, koji gradi mravlji brežuljak za kraljicu Jo, spašava Sala gusjenicu od pohlepnih guštera te skuplja hranu za svoju gladnu braću. Jadni Thang ima samo šest nogu. No troši li mudro svoje vrijeme? Pridružite se ovom neustrašivom člankonošcu i njegovoj hirovitoj braći u novoj pustolovini.

Otok s dinosaurima

Obični odmor pretvori se u uzbudljivu avanturu kada 13-godišnji Lucas završi u fantastičnom svijetu ukletih brodova i pretpovijesnih bića. Dok traga za nekim ko bi mu mogao pomoći Lucas otkrije radio signal koji ga odvede do tajanstvene djevojčice. Zajedno, ovaj neustrašivi dvojac kreće u pustolovinu koja će zauvijek promijeniti njihove živote.

Priča o zmajevom repu

Animirana bajka o djevojčici Tillie i njezinom najboljem prijatelju zmaju Hermanu.

Priče s tavana

Animirani porodični fantastični film Jiříja Barte o igračkama s tavana koje ožive kad nema ljudi blizu njih. Bio je prikazan na raznim filmskim festivalima gdje je dobio pozitivne kritike.

Davljenje po brojevima

Tri generacije žena, majka, njezina kćerka i nećakinja nisu zadovoljne svojim muževima te ih utope. Lokalni mrtvozornik, nepopravljivi prevarant, uvučen je u zavjeru prikrivanja ubojstava.

Tajna o Mulan

Mulan je mlada Kineskinja, koja se prerušava u muškarca i odlazi u rat, kako bi spasila oca od smrti u vojsci. Kada Huni okupiraju Kinu, jedan muškarac iz svake porodice pozvan je u obranu domovine. Mulanin otac vuče staru ranu, zbog koje ne može normalno hodati. Uprkos tome odlučuje se odazvati pozivu kako bi obranio čast oporodice i pomogao domovini, znajući da odlazi u smrt…