Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude:

AND WHILE WE WERE HERE/ZABRANJENE USPOMENE, AT MIDDLETON, RUNNING SCARED/PANIČNA POTRAGA, SAFE HAVEN /UTOČIŠTE, EASY VIRTUE/AMERIČKA NEVJESTA, FOLKS!/STARCI, HIGH HOPES/VELIKE NADE, HOMEGROWN/TRAVA, HOUSE OF SAND AND FOG /KUĆA PIJESKA I MAGLE, LOVE IS THE DEVIL/LJUBAV JE VRAG, MANNY & LO/MANNY & LO, MIRROR, SNJEGULJICA, NAKED/RAZGOLIĆENI, SHE’S THE MAN/ONA JE NAJBOLJA I REASONABLE DOUBT/TERET KRIVNJE.

DEADLY SISTERS (AKA PERFECT SISTERS)/Ubojite sestre

Umorne od majčinog alkoholizma i niza njenih nasilnih ljubavnika, dvije sestre razmišljaju o ubistvu svoje majke…

 MENTAL

Ovdje se ne zna ko je lud – svi oni koji se predstavljaju kao ludi i poremećeni, zapravo to nisu, a oni koji pokušavaju sve konce u rukama držati, čini se da gube tlo pod nogama. Ludilo u porodici, na poslu, u školi. Gdje god se okreneš, ništa nije onako kako se čini.

 THE REUNION/Porodica na okupu

Nakon smrti bogatog oca Nina ima zadatak ponovno okupiti svoja tri brata koji moraju surađivati ako žele naslijediti bogatstvo.

 RETREAT/Sklonište

Kate i Martin bježe od svoje lične tragedije pa odlaze na otok. Odsječeni od vanjskog svijeta njihovi pokušaji za oporavkom su uništeni kada na obalu ispliva čovjek sa vijestima da Europom hara smrtonosna bolest, koja se prenosi zrakom.

AT MIDDLETON

Edith (Vera Farmiga) je tvrdoglava, slobodoumna i uspješna poslovna žena koja vodi svoju 18-godišnju kćerku Audrey (Taissa Farmiga) na obilazak potencijalnih fakulteta. George (Andy Garcia) je uštogljeni kardiovaskularni kirurg koji vodi svog 18-godišnjeg sina Conrada (Spencer Lofranco) na sličnu turu. Putovi im se sretnu na fakultetu Middleton, ugniježđenom u pitoresknoj prirodi Connecticuta. Dok pretpostavljamo da će to biti početak priče njihove djece, ubrzo postaje jasno da su George i Edith u srcu ovoga filma.

 SHE’S THE MAN/ONA JE NAJBOLJA

”Ona je najbolja”, adaptacija je bezvremenske Shakespearove komedije ”Na tri kralja”, u kojoj se, baš kao u originalu, Viola prerušava u muškarca kako bi se lakše prilagodila životu u muškom svijetu. Ljubavni trokut i zaplet, koji se komplicira zamjenom identiteta, čine, naravno, glavni zaplet filma, ali ovoga puta radnja je prebačena u današnje vrijeme.

 RUNNING SCARED/PANIČNA POTRAGA

Prilikom neuspjele preprodaje droge Joey Gazzelle, mafijaš iz talijanskog klana, domogne se pištolja kojim je ubijen policajac. Umjesto da ga se riješi, svjestan da je to dokaz ubojstva korumpiranog policajca, Joey ga odluči zadržati. Time bi mogao i ucjenjivati svojeg poslodavca ako mu zatreba. Jednog dana pištolj slučajno pronalazi Oleg, sramežljivi dječak, prijatelj Joeyjevog sina. Njime rani svog očuha koji zlostavlja njega i njegovu majku, rusku emigranticu. Stvar će se zakomplicirati kada Joey shvati da je Olegov očuh povezan s velikim ruskim klanom koji je u sukobu s njegovim…

 NAKED/RAZGOLIĆENI

David Thewlis je Johnny, nezaposleni lijenčina naprasne ćudi koji voli filozofirati. U uvodnoj sceni filma on siluje djevojku, a prije kraja najavne špice već je ukrao automobil i bježi iz Manchestera u London gdje stanuje njegova bivša djevojka. Johnny, lutajući ulicama Londona, susreće par škotskih beskućnika, noćnog stražara i niz žena koje šarmira pa odbaci. Živi prkoseći sustavu, odbijajući prilagoditi se ičijim očekivanjima…

SNJEGULJICA

Nakon što ih voljeni kralj napusti, njegova nemilosrdna supruga preuzima kontrolu nad kraljevstvom i njegovom prekrasnom 18-godišnjom pokćerkom, Snjeguljicom, koju skriva u palači. No, kada princeza privuče pozornost šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica proganja djevojku u obližnju šumu. Snjeguljica se tada udružuje s bandom svadljivih patuljaka kako bi povratila kraljevstvo koje joj zakonski pripada… i naravno svog princa.

HIGH HOPES /VELIKE NADE

Cyril i Shirley mladi su par iz radničke klase koji je, u nastojanju da spoji kraj s krajem, postao obuzet socijalizmom. Cyrilova sestra Valerie i njen suprug teže višoj klasi. Jedino ljepilo koje brata i sestru drži skupa njihova je povučena i melankolična stara majka. Dok se zemlja suočava s društvenim nezadovoljstvom, svaki od ovih likova vodi vlastitu borbu za opstanak dok svijet oko njih ubrzano propada u razdoblje političkih prevrata i pomutnje.

 

Moja TV , uvijek bolja i bogatija!