Novi naslovi na MojaTV Flix

Predstavljamo vam nove filmske naslove u okviru MojaTV Flix ponude:

MOVIE 43/FILM 43, 21 & OVER/POTPUNO PUNOLJETAN, ABSOLUTE BEGINNERS/APSOLUTNI POČETNICI, BEFORE WE GO/PRIJE NEGO ODEMO, CELEBRITY /CELEBRITY, COHERENCE/POVEZANOST, EVERYBODY WANTS TO BE ITALIAN/SVATKO ŽELI BITI TALIJAN, FINAL SCORE/KONAČNI REZULTAT, MISSING STAR/ZVIJEZDA KOJA NEDOSTAJE, 10 YEARS/10 GODINA, CHRISTMAS CLAUSE aka. MRS. CLAUSE/BOŽIĆNA MOLBA, MUSIC OF SILENCE/GLAZBA TIŠINE, PICTURE CLAIRE/ZAMISLI CLAIRE, SCENIC ROUTE/U PUSTINJI, THAT’S WHAT I AM/TO SAM JA.

Celebrity

Karijera i lični život pisca Leeja su u zastoju i on se razvodi od svoje supruge Robin i upušta se u novi posao novinara. Njegovi zadaci vode ga u najotmjenije kutke Manhattana ali dok skače s jedne raskošne zabave na drugu i upušta se u brojne isprazne romanse, počinje sumnjati u vrijednost svog rada…

Potpuno punoljetan

Otkačena komedija o proslavi 21. rođendana koja je krenula u neočekivanom smjeru. Film je osvojio nagradu za najbolju režiju na međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu 2013. godine.

To sam ja

Andy ima 12 godina, te se kao i svi njegovi vršnjaci želi uklopiti u društvo, bez da se ističe ili bude metom izrugivanja. Ali sve će se to promijeniti kad ga profesor stavi u par sa Stanleyem, koji je odmalena meta zadirkivanja i vršnjačkog nasilja. Uskoro će otkriti da je profesor dobro znao što radi kad ih je upario, jer Andy će otkriti da nema ništa lošeg u različitosti te će shvatiti vrijednost tolerancije i odgovornosti.

Zamisli Claire

Claire je iz Quebeca i upadne u nevolje s osvetoljubivim dilerima. Oni joj spaljuju  stan. Uplašena i u potrebi za utočištem, odlazi u Toronto kod bivšeg ljubavnika fotografa Billyja Stuarta. Govori samo francuski, engleski slabo razumije, a još manje govori. Prečesto se nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme…

10 YEARS

Na dan proslave 10-godišnjice mature u srednjoj školi, Jake i njegova djevojka Jess dolaze u dom njegovih sada oženjenih srednjoškolskih prijatelja Cullyja i Sama. Povučena prijateljica iz razreda Elise dolazi sama na okupljanje. Ignorira je organizatorica zabave, kraljica maturalne Anna…

Apsolutni početnici

Muzički film s radnjom koja se odvija početkom 60-ih, razdoblje prije revolucionarnih gibanja mladih, prikaz je života i mentaliteta prve rock generacije u Britaniji. Da bi ilustrirao to razdoblje, reditelj se poslužio jednostavnim, u osnovi melodramskim sižeom, ali i formom muzičkog filma s obiljem pjevanih i plesnih točaka koje dočaravaju ondašnju londonsku muzičku scenu.

Povezanost

Grupa prijatelja okuplja se na večeri ali kada tajanstveni komet prođe iznad Zemlje oni budu uvučeni u niz neobjašnjivih događaja.