Pratite atraktivni filmski sadržaj na MYTV

MYTV je Vaš TV servis gdje sami birate sadržaje, omiljene TV emisije, serije i filmove. Tu su brojni dokumentaraci, zanimljive emisije o life styleu te edukativni sadržaji o BiH, kao i atraktivne serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.

BH Telecom za korisnike Moja TV platforme ekskluzivno na MYTV emitira sadržaje iz vlastite produkcije, ali i popularne svjetske naslove iz svijeta filma.

Ovaj put za vas izdvajamo filmove:

ZERO DARK THIRTY

Subota, 29.10. u 21.00 sati.

“Film Oscarom nagrađene rediteljice Kathryn Bigelow, priča o najtraženijem čovjeku u historiji, oduševio je kritiku koja ga je proglasila jednim od najboljih filmova godine te najizglednijim kandidatom za nagradu Oscar.

Više od jednog desetljeća svijet je bio zaokupljen lovom na Osamu bin Ladena. Dva američka predsjednika, njihova administracija i ostali svjetski vođe neumorno su radili na tome da uhvate vođu terorističke mreže Al Qaeda.

Ali na kraju, mali tim operativaca CIA-e pronašao ga je i uništio. Svaki aspekt njihove misije čuvan je u tajnosti do sada, kada Kathryn Bigelow u kontroverznom filmu Zero Dark Thirty prikazuje ratno ludilo Bliskog Istoka te detaljno opisuje tim i operacije koje su dovele do pronalaska i smaknuća Osame bin Ladena.”

CHASING MAVERICKS

Nedjelja, 30.10. u 21:00 sati.

Sportska drama inspirirana životom surfera Jaya Moriarityja. Jay (J. Weston) obožava surfanje i s petnaest godina otkrije da mitski Mavericks, jedan od najvećih valova na svijetu koji dolazi s El Ninom, zaista postoji. I to u blizini njegova doma u Santa Cruzu. Zato poduzme sve da nagovori lokalnu legendu u surfanju, Frostyja Hessona (G. Butler), da ga počne trenirati i da ga nauči kako preživjeti jahanje na Mavericksu. Hesson prihvati, ali insistira da Jay dobro svlada temelje surfanja, među kojima je i zadržati dah četiri minute. Između Frostyja i Jaya razvija se prijateljstvo koje im mijenja život, a uzjahati Mavericksa postaje više od surfanja…