Od sada servis i na Vašim vratima!

BH Telecom svojim korisnicima pruža dodatnu mogućnost servisiranja uređaja!

Ukoliko Vaš uređaj kupljen u BH Telecomu zahtijeva servisnu uslugu, istu od sada možete ostvariti iz udobnosti svog doma pozivanjem kontakt telefona ovlaštenog servisnog centra koji su navedeni na garantnom listu. Servisni centar će u dogovoru sa Vama uređaj preuzeti na Vašoj kućnoj adresi te isti po servisiranju vratiti na adresu, bez bilo kakvih dodatnih troškova.

Listu servisnih centara možete pogledati ovdje.

Ova pogodnost odnosi se na sve uređaje iz asemblirane ponude koji su u garantnom roku.

Kako biste bili u toku sa ponudom uređaja i usluga BH  Telecoma, svakako Vam preporučujemo da posjetite mojwebshop.bhtelecom.ba i da kupujete brzo i sigurno, 24/7, uz besplatnu dostavu na kućna adresu, bilo gdje u BiH.

U webshopu možete pronaći i odlične ponude za kupovinu uređaja koje uključuju poklone, poklon bonove, akcijske cijene…

Osim uređaja, online možete kupiti/ugovoriti Extra i ostale pretplatničke pakete, kao i Ultra i kombinovane pakete, te pretplatničke pakete fiksne, internet i Moja TV usluge, te Moj izbor. Također, omogućena je i kupovina različitih vrsta dokupa/paketa: Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel, Moja TV dodatnih usluga, kao i aktivacija e- računa, Bonus plus program lojalnosti, promjena paket usluga, produženje ugovora i još mnogo toga.

Zadovoljstvo KORISNIKA nam je na prvom mjestu.

Moja priča. BH Telecom